Τετάρτη 30 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αναψε... κόκκινο

Αλλαγή σκηνικού στην υπόθεση απόκτησης του Αγγελου Μπασινά από τον Ολυμπιακό, καθώς οι διοίκηση των «ερυθρολεύκων» απέσυρε χτες το απόγευμα το ενδιαφέρον της. Αιτία, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται από τους κόλπους των πρωταθλητών, η διαφωνία σχετικά με το χρόνο συμβολαίου. Ο Ολυμπιακός πρόσφερε στον παίκτη διετές συμβόλαιο, ενώ η πλευρά του Μπασινά ήθελε κλειστό τριετές.

Την ίδια ώρα ρευστά παραμένουν τα πράγματα σχετικά με τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου Ντιόγκο Λουίς Σάντο από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να εισέπραξαν αρνητική απάντηση από την ομάδα του, την Πορτουγκέζα, όμως είναι διατεθειμένοι να κάνουν την οικονομική υπέρβαση και να αποκτήσουν τον κορυφαίο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της «χώρας του καφέ». Στα πλεονεκτήματα της ελληνικής ομάδας συγκαταλέγεται και η θέληση του παίκτη (σύμφωνα με δημοσιεύματα) να μετακομίσει στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό. Εξαλλου πληροφορίες φέρνουν τους Πειραιώτες να έχουν κάνει διερευνητικές κινήσεις και για την περίπτωση του παίκτη της Βαλένθια Ααρον Νιγκέθ που έχει αγωνιστεί σαν δανεικός και στον Ηρακλή.

Κατά άλλα η αγωνία κορυφώνεται σχετικά με την περίφημη «μαύρη λίστα» που παρέδωσε ο προπονητής της ομάδας Βαλβέρδε και αφορά τους παίκτες που δεν περιλαμβάνονται στα πλάνα του. Επίσημα τίποτα δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο οι φήμες οργιάζουν ότι σε αυτή βρίσκονται πρωτοκλασάτα ονόματα της ομάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ