Παρασκευή 15 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αντικομμουνισμός που βρωμάει...

Οντας πάνω από 65 χρόνια μέλος του ΚΚΕ, από εδώ από τη Βαρσοβία, την ηρωική πρωτεύουσα της Πολωνίας, παρακολουθώ συστηματικά την αντικομμουνιστική εκστρατεία που εξαπέλυσαν, τελευταία, ενάντια στο κόμμα μου, το ΚΚΕ, οι άσπονδοι εχθροί και αντίπαλοί του. Αυτά που λένε και γράφουν, δείχνουν πως έχουν χάσει την ησυχία τους. Αυτή την πρωτοφανή αντικομμουνιστική εκστρατεία την υποστηρίζουν τα κόμματα της πλουτοκρατίας.

Οι ηγέτες τους ξέρουν πολύ καλά ότι ο αντικομμουνισμός πάντα βρωμάει φασισμό. Ομως, όχι, αυτό ποτέ πια δε θα το επιτρέψει ο ελληνικός λαός μας, καθοδηγούμενος από το δοκιμασμένο ΚΚΕ, που γιορτάζει φέτος τα 90χρονά του και το δεξί γερό του χέρι, η ΚΝΕ, τα 40χρονά της.

Το κόμμα μας, το ΚΚΕ, έχει περάσει μπόρες και φουρτούνες. Εξακολουθεί να μένει πιστό στις αρχές του Μαρξισμού -Λενινισμού, ανοίγοντας το δρόμο για τη λαϊκή εξουσία και το σοσιαλισμό. Και αυτό, ας μην απατώνται οι εχθροί του ελληνικού λαού - ντόπιοι και ξένοι - θα γίνει, όπως όλα δείχνουν, γρηγορότερα απ' όσο το φαντάζονται και το τρέμουν.

Ρίξτε μια ματιά, απ' άκρη σ' άκρη, σ' όλον τον πλανήτη, στην αθλιότητα που επικρατεί και τις επιθέσεις των ιμπεριαλιστικών οργανισμών κατά λαών και χωρών, για να τους υποδουλώσουν... Ομως έφτασε ένα ΟΧΙ του ιρλανδικού λαού για να χάσουν τον ύπνο τους στην ΕΕ. Αυτό το μικρό «όχι» θα γίνει όχι όλων των λαών κατά της ΕΕ και του ιμπεριαλισμού. Και αρκεί να σπάσει ένας ακόμα σημαντικός κρίκος της βαριάς αλυσίδας του καπιταλισμού και τότε η διάλυσή του θα έρθει με πιο γρήγορους ρυθμούς.

Στην Ελλάδα, με την ακούραστη δουλειά του πεπειραμένου ΚΚΕ, ο λαός μας ανοίγει τα μάτια του, μαθαίνει να ξεχωρίζει την ήρα απ' το στάρι... Γι' αυτό, ακριβώς, η ελληνική πλουτοκρατία και τα κόμματά της καταφεύγουν στον έξαλλο αντικομμουνισμό για να προκαλέσουν σύγχυση στο λαό. Ομως δε θα τα καταφέρουν και τα αναχώματά τους, ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και ο ΛΑ.Ο.Σ., θα αποκαλυφθούν και θα τα παραμερίσει ο λαός μας και θα προχωρήσει στη Λαϊκή Εξουσία με το ΚΚΕ.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΣΙΡΜΙΡΑΚΗΣ

ΥΓ. Ο μεγάλος αρχαίος φιλόσοφός μας Αριστοτέλης έλεγε: «Δει δε χρημάτων και άνευ τούτων ουδέν έστι γενέσθαι...». Κι εγώ για να βοηθήσω το κόμμα μου, αλλά και εκπληρώνοντας την παραπάνω σκέψη του αρχαίου φιλοσόφου μας, προσφέρω στο ΚΚΕ 500 ευρώ.

Λ. Τ. (παππούς με 9 εγγόνια)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ