Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Επίθεση στην αποστολή της Ανόρθωσης

Παρατράγουδα ενόψει της σημερινής ρεβάνς του Ολυμπιακού με την κυπριακή ομάδα

Ο Τζόρτζεβιτς θα είναι παρών στο σημερινό αγώνα με την Ανόρθωση

Sportidea

Ο Τζόρτζεβιτς θα είναι παρών στο σημερινό αγώνα με την Ανόρθωση
«Υποδοχή» με υβριστικά συνθήματα επιφύλαξαν άγνωστοι που επέβαιναν σε 30 μηχανές, στα μέλη της αποστολής της Ανόρθωσης που κατευθύνονταν με πούλμαν μέσω της Αττικής Οδού στο ξενοδοχείο, λίγη ώρα μετά την άφιξή της στο αεροδρόμιο, ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Τα μηχανάκια είχαν συγκεντρωθεί στο ύψος του «Holiday Inn» και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το πούλμαν της ομάδας στο ύψος του τηλεοπτικού σταθμού του «ALPHA», εκεί όπου και συνέβη το περιστατικό. Μετά από παρέμβαση της αστυνομίας, το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε για λόγους ασφαλείας και χρειάστηκε να παρέμβει μια διμοιρία των ΜΑΤ για να φτάσει το πούλμαν στον προορισμό του.

Χτες το απόγευμα περίπου 100 άτομα (σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, οπαδοί του Ολυμπιακού) βρέθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και αποδοκίμασαν την αποστολή της Ανόρθωσης. Η κυπριακή ομάδα είχε προγραμματίσει προπόνηση και οι οπαδοί ξέσπασαν σε ύβρεις και αποδοκιμασίες, ενώ πέταξαν κροτίδες. Το συμβάν τέλειωσε και πάλι μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας.

Με δηλώσεις που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, επιβεβαίωσε το συμβάν. «Μας συνόδευε ένα αστυνομικό αυτοκίνητο και έπειτα από 30 με 40 λεπτά όταν ήρθαν ενισχύσεις μια διμοιρία των ΜΑΤ, μόνο τότε έφυγαν αυτοί οι άνθρωποι και μπορέσαμε να έρθουμε στο ξενοδοχείο». Η Ανόρθωση έχει προχωρήσει σε καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. «Κάναμε διάβημα στην UEFA. Θα μείνουμε 2 ημέρες στην Αθήνα και πρέπει να διαφυλάξουμε την ασφάλειά μας. Ενημερώσαμε όποιον έπρεπε να ενημερώσουμε, για να αποφύγουμε τα χειρότερα». Με ανακοίνωσή της η ποδοσφαιρική εταιρεία «Ολυμπιακός» ζήτησε από τους φιλάθλους να μην υπάρξουν παρατράγουδα, αφού υπάρχει κίνδυνος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο να τιμωρηθεί η ομάδα.

  • «Μπορούμε και πρέπει να πάρουμε την πρόκριση στη σημερινή ρεβάνς» (21.45 ΝΕΤ), τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ από την πλευρά του ο Τιμούρ Κετσπάγια, κόουτς της Ανόρθωσης, είπε ότι το 3-0 δεν είναι ασφαλές για την ομάδα του αν δεν υπάρχει αυτοσυγκέντρωση και ψυχραιμία.
  • Το σημερινό πρόγραμμα των επαναληπτικών συναντήσεων, για τον τρίτο προκριματικό γύρο στο Τσάμπιονς Λιγκ, περιλαμβάνει ακόμα τους αγώνες: Σλάβια Πράγας - Φιορεντίνα (0-2), Βασιλεία - Γκιμαράες (0-0), Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Σαχτάρ Ντόνετσκ (0-2), Ατλέτικο Μαδρίτης - Σάλκε (0-1), FBK Κάουνας - Ααλμποργκ (0-2), ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Λέφσκι Σόφιας (1-0), Λίβερπουλ - Στάνταρ Λιέγης (0-0), Φενερμπαχτσέ - Παρτιζάν (2-2), Αρσεναλ - Τβέντε (2-0), Ντιναμό Κιέβου - Σπαρτάκ Μόσχας (4-1), Μαρσέιγ - Μπραν (1-0), Στεάουα Βουκουρεστίου - Γαλατασαράι (2-2).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ