Πέμπτη 5 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΛΟΥΛΑ ΛΟΓΑΡΑ
ΛΟΥΛΑ ΛΟΓΑΡΑ
Φωτ.2

Με τη συμπλήρωση 3 χρόνων από το θάνατο της αδελφής μου ΛΟΥΛΑΣ ΛΟΓΑΡΑ, στη μνήμη της, καθώς και στη μνήμη των αδελφών μου ΑΛΕΚΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ, ΛΕΩΝΙΔΑ, ΑΣΗΜΙΝΑΣ ΛΟΓΑΡΑ και της νύφης μου ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ Ράπτη -ΛΟΓΑΡΑ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και στη μνήμη των συντρόφων μου στο υπουργείο Εργασίας ΜΙΜΗ ΡΟΚΑ, ΤΑΚΗ ΛΙΟΥΜΗ,, ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΛΑ, ΙΣΜΗΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, οι οποίοι βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν, προσφέρω για το 16ο Συνέδριο του κόμματός μας, του ΚΚΕ, 100.000 δρχ., μέσω της ΚΟΒ «Αγ. Παντελεήμονα» Αχαρνών.

Ελευθερία Λογαρά - Χλωρού

* * *

Στη μνήμη του συναδέλφου μας ΛΕΟΝΤΑ ΑΥΔΗ, προσφέρουμε προς τιμήν του 16ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, του οποίου ήταν στέλεχος, 40.000 δρχ.

Οι εργαζόμενοι της ΓΣΕΕ

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΦΑΝΤΗ, στελέχους του ΚΚΕ, προσφέρω 5.000 δρχ. στο «Ριζοσπάστη» και εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά του στη συντρόφισσά του Παρθένα και στις κόρες του Μαρίκα, Τούλα και Ντίνα.

Φρόσω Κωτούζα

* * *

Φωτ.

Στις 23 Οκτώβρη συμπληρώνονται 3 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μας πατέρα ΣΠΥΡΟΥ ΠΙΣΣΑ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 60.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Ευαγγελία - Δέσποινα

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αδελφού μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΡΜΙΡΑΚΗ, αξιωματικού του ΔΣΕ, ο οποίος έπεσε ηρωικά στις μάχες του Βίτσι, πολεμώντας για την ανεξαρτησία και την προκοπή της πατρίδας, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλαμαριάς, 15.000 δρχ. στο ΚΚΕ για το 16ο Συνέδριο και 5.000 δρχ. στο «Ριζοσπάστη».

* * *

Φωτ.

Στις 16 Σεπτέμβρη 2000 χάσαμε τον αγαπημένο μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΕΡΓΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης. Εμεινε συνεπής και αταλάντευτος αγωνιστής ως το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε στον καθημερινό σύντροφό του, το «Ριζοσπάστη», 20.000 δρχ.

Η σύζυγός του Σταυρούλα Βεργή

Τα παιδιά του Βασιλική και Ηλίας

  • Επίσης στη μνήμη του Παναγιώτη Βεργή, ο Βασίλης Πριονάς και η κόρη του Ελίνα προσφέρουν 10.000 δρχ. στο «Ριζοσπάστη».

* * *

Στη μνήμη του συντρόφου μου στη ζωή ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΦΙΡΗ και του κουνιάδου μου ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΤΑ ΚΑΦΙΡΗ, προσφέρω για το 16ο Συνέδριο του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ζωγράφου, 10.000 δρχ.

Κατερίνα Καφίρη

* * *

Στη μνήμη του κουνιάδου του ΗΛΙΑ ΒΛΑΧΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, ο οποίος έζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη, ο Δημήτριος Αλαμπασίνας πρόσφερε 5.000 δρχ. στο «Ριζοσπάστη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ