Πέμπτη 4 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Μιχάλης Μήτσος
Μιχάλης Μήτσος
φωτ. έχει έρθει

Ενας αντάρτης έφυγε! Ο μπαρμπα-ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΤΣΟΣ πάει. Μα ο τίμιος αγώνας του, στη Σάμο μας, κρατάει απ' τους συντρόφους, τους φίλους του, την οικογένειά του.

Πράξη θα κάνουμε σωστή τ' άξια οράματά του!

Την Κυριακή 7 Σεπτέμβρη το πρωί, στην ενορία των Μυτιληνιών Σάμου τελούμε το 40ήμερο του συντρόφου μας Μιχάλη Μήτσου.

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Πυθαγορείου, στο ΚΚΕ, στο κόμμα το οποίο τίμησε με τη ζωή και τη δράση του.

* * *

Φωτ.

Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ γεννήθηκε το 1928 στο Κιλκίς. Το 1946 κατατάχτηκε στον ΔΣΕ. Το φθινόπωρο του 1949, πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη, εργάστηκε στην παραγωγή και το 1975 επέστρεψε στην πατρίδα.

Πέθανε στις 12 Ιούνη 2008.

Στη μνήμη του οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Κεντρικού Κιλκίς, η γυναίκα του Ελένη, τα παιδιά του Μιχάλης και Ολγα και τα εγγόνια του, που θα τον θυμούνται πάντα, πρόσφεραν 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

* * *

Φωτ.

Την 1η Σεπτέμβρη έκλεισε ένας χρόνος από το θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΛΕΥΤΕΡΗ ΒΑΖΑΙΟΥ, παλαίμαχου αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης. Για την πατριωτική δράση του διώχτηκε και εξορίστηκε στην Ικαρία. Ομως έως το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα ιδανικά της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του και αντί για μνημόσυνο, προσφέρουμε 100 ευρώ στην ΚΟΒ Σύρου.

Η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του


ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΒΑΖΑΙΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΒΑΖΑΙΟΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ