Τρίτη 16 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Ζήτημα... καρδιάς

Μπορεί η επιστροφή του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ να επιφυλάσσει μια δύσκολη πρεμιέρα για τους ««πράσινους» που καλούνται να αντιμετωπίσουν την ισχυρή Ιντερ (ΟΑΚΑ 21.45 NOVA) ωστόσο, σύμφωνα με τον Τεν Κάτε, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Ο Ολλανδός τεχνικός χαρακτήρισε την Ιντερ σαν μια ομάδα εκ των φαβορί της φετινής διοργάνωσης και αναγνώρισε το δύσκολο έργο της ομάδας του, διευκρινίζοντας ότι τέτοιου είδους παιχνίδια χρειάζονται «καρδιά». Οσον αφορά τα πλάνα του, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν άνοιξε τα χαρτιά του, ωστόσο διευκρίνισε ότι αποστολή των παικτών του είναι μην αφήσουν τους αντιπάλους τους να κάνουν παιχνίδι. Στον αγωνιστικό τομέα πάντως, επιφύλαξε μια έκπληξη αφού ο Σωτήρης Νίνης δεν περιλαμβάνεται στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι, όπως και οι Μάντζιος, Παπαδόπουλος αλλά και οι Πετρόπουλος, Σιόντης Καρέζης, Λεοντίου.

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής της Ιντερ Ζοσέ Μουρίνιο, δήλωσε ότι ζήτησε από τους παίκτες του να σεβαστούν τον Παναθηναϊκό, ενώ διευκρίνισε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να κερδίσεις τέτοιου είδους παιχνίδια.

  • Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Βέρντερ Βρέμης θα φιλοξενήσει την έκπληξη των προκριματικών Ανόρθωση. Το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα:: 1ος όμιλος Τσέλσι - Μπορντό, Ρόμα - Κλουζ. 3ος όμιλος Βασιλεία - Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μπαρτσελόνα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας. 4ος όμιλος Αϊντχόφεν - Ατλέτικο Μαδρίτης, Μαρσέιγ - Λίβερπουλ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ