Παρασκευή 6 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ
«Ετσι και καλύτερα»

Το σύνθημα του νέου τεχνικού, Ανδρέα Μιχαλόπουλου

Ο νέος τεχνικός της Ελπίδων, Ανδρέας Μιχαλόπουλος

Sportidea

Ο νέος τεχνικός της Ελπίδων, Ανδρέας Μιχαλόπουλος
Η παραμονή της ομάδας σε υψηλό επίπεδο με ταυτόχρονη προσπάθεια ακόμα μεγαλύτερης ανόδου και η περισσότερη τροφοδότηση της ανδρών με παίκτες είναι οι δύο στόχοι στην Εθνική ελπίδων. Τους επισήμανε χτες ο νέος τεχνικός της, Ανδρέας Μιχαλόπουλος, στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του. Επίσης δεν παρέλειψε ν' αποδώσει τα εύσημα στον προκάτοχο του:

«Ο κ. Κόλλιας πήγε πολύ ψηλά την ομάδα και στόχος μας είναι να τη διατηρήσουμε εκεί και αν γίνεται να πάμε ακόμα ψηλότερα. Εχω φιλοδοξίες και όρεξη για δουλιά. Στόχος δικός μου και της ομάδας είναι η ενίσχυση της Εθνικής ανδρών. Οπως τώρα δύο παιδιά (Χούτος, Πατσατζόγλου) ενισχύουν την ομάδα, έτσι θέλω και στο μέλλον να προετοιμάσουμε και άλλα παιδιά να γίνουν μέλη της μεγάλης Εθνικής. Αυτή είναι η βιτρίνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δε θέλω να αδικήσω ποτέ κανέναν. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Θέλω να πιστεύω ότι θα διατηρηθεί το καλό κλίμα στην ομάδα, αυτό που ήταν επί των ημερών του κ. Κόλλια. Το αγωνιστικό σύστημα της ομάδας θα είναι το 4-3-3 ή το 3-4-3 ανάλογα με τις αντιπάλους και το πού παίζεται το παιχνίδι».

Σήμερα οι «μικροί» δίνουν το δεύτερο παιχνίδι τους στα πλαίσια του οικείου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Υποδέχονται στο γήπεδο του Εθνικού Αστέρα την αντίστοιχη ομάδα της Φινλανδίας (19.30, ΕΤ1). Ο εκλέκτορας αφού ζήτησε τη βοήθεια των φιλάθλων, «σε αυτήν τη δύσκολη προσπάθεια που ξεκινάμε», πρόσθεσε: «Θέλουμε την πρώτη μας νίκη με τη Φινλανδία, μια σκληρή ομάδα. Θέλω να πετύχουμε τη νίκη για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος». Αναφορικά με την 11άδα έχει ενδοιασμό για μια θέση στο κέντρο. Τη διεκδικούν οι Κατσουράνης, Αμανατίδης. Κατά τ' άλλα, μπροστά στον Βούλγαρο διαιτητή Γκενόφ θα παραταχθούν οι: Κοτσώλης, Σεϊταρίδης, Νάστος, Ταραλίδης, Λουμπούτης, Ταβλαρίδης, Κυριαζής, Σφακιανάκης, Αγρίτης, Χαριστέας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ