Τρίτη 30 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Στο χορό των ριάλιτι

Από την κωμική σειρά «Μαύρα μεσάνυχτα»
Από την κωμική σειρά «Μαύρα μεσάνυχτα»
Μετά το περσινό ριάλιτι με τους παχύσαρκους που περπάτησαν όλη τη χώρα για να αδυνατίσουν, αλλά και τα ριάλιτι του παρελθόντος που διαδραματίστηκαν στις φάρμες με τα ζώα αλλά και σε εξωτικά νησιά σαν τους ναυαγούς, φέτος σειρά έχει να... φιλοξενηθεί από το MEGA, το κατάπτυστο ριάλιτι «Extreme makeover». Πρόκειται για το ριάλιτι που οι συμμετέχοντες θα υποβληθούν σε μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις για να αλλάξουν την εξωτερική τους εμφάνιση.

Ορισμένοι από τους «παίκτες» που θα συμμετέχουν στο «Extreme makeover», και έχουν προβλήματα με την ηλικία τους, το στήθος τους, αλλά και ατέλειες στο πρόσωπό τους, παρουσιάστηκαν χτες στα «τρέιλερ», κατά τη διάρκεια της προβολής του νέου τηλεοπτικού προγράμματος του MEGA για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Σε ό,τι αφορά το ειδησεογραφικό τομέα του τηλεοπτικού σταθμού, στο γραπτό του σημείωμα προς τους δημοσιογράφους ο διευθυντής Ενημέρωσης Χρήστος Παναγιωτόπουλος αναφέρει: «Στην εποχή των "παραπλανηθέντων υπουργών" ας προσπαθήσουμε να συμφωνήσουμε, τουλάχιστον, ότι δεν υπάρχουν "παραπλανηθέντες τηλεθεατές". Αλλά μόνον πολίτες, που επιλέγουν συνειδητά - και όχι από πλάνη - τα ενημερωτικά προγράμματα, τα οποία παρακολουθούν». Στον ενημερωτικό τομέα θα συνεχίσουν επίσης, να προβάλλονται οι εκπομπές «Ερευνα», «Πρωταγωνιστές», «Εμπόλεμη ζώνη», «Ανατροπή».

Για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού, αλλά και για τους ανταγωνιστές, οι οποίοι «έφτασαν στο κατώτερό τους όριο», μίλησε ο διευθυντής προγράμματος Πέτρος Μπούτος. Για τη φετινή σεζόν το MEGA έχει ετοιμάσει 27 παραγωγές. Απ' αυτές οι 11 είναι οι νέες σειρές που θα προβληθούν στη ζώνη «prime time». «Πολυκατοικία», «Λάκης ο γλυκούλης», «Αγρια παιδιά», «Ολα στον αέρα», «Ποιος μας πιάνει», «L.A.P.D» είναι οι νέες κωμικές και δραματικές σειρές, ενώ για μία ακόμη χρονιά θα μεταδοθούν οι σειρές: «Ευτυχισμένοι μαζί», «Λατρεμένοι μου γείτονες», «7 θανάσιμες πεθερές», «Μαύρα μεσάνυχτα». Παράλληλα, ήδη προβάλλονται οι δύο καθημερινές σειρές «Τα μυστικά της Εδέμ» και «Μια στιγμή δύο ζωές».

Τους επόμενους μήνες θα προστεθούν επίσης, στο τηλεοπτικό πρόγραμμα το τηλεπαιχνίδι «Η εκδίκηση της ξανθιάς», η κωμική σειρά «Bellas TV», καθώς και οι δραματικές σειρές «Αγνοούμενη» και «Τέσσερις». Παράλληλα, στο φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνονται τα τηλεπαιχνίδια «Fifty fifty», «Power of 10», «Μια τρύπα στο νερό» και «Εισοδηματίας». Τέλος, το MEGA θα μεταδώσει φέτος αποκλειστικά όλους τους προκριματικούς αγώνες της Εθνικής Ελλάδας, εντός και εκτός έδρας, για την πρόκριση στο «Μουντιάλ 2010».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ