Τετάρτη 1 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Οι ηλεκτροτεχνίτες στους δρόμους

Απεργία και συγκέντρωση σήμερα στις 11 π.μ. στην πλατεία Ομόνοιας

Από τις κινητοποιήσεις των ταξικών δυνάμεων για τα ΒΑΕ και την Κοινωνική ασφάλιση
Από τις κινητοποιήσεις των ταξικών δυνάμεων για τα ΒΑΕ και την Κοινωνική ασφάλιση
Απεργούν σήμερα οι ηλεκτροτεχνίτες εργαζόμενοι με απόφαση της Ενωσης Ηλεκτροτεχνιτών Ν. Αττικής και του Σωματείου Ηλεκτρολόγων και Εγκαταστάσεων Πλοίων Αττικής και Νήσων. Αιχμή της κινητοποίησης είναι τα ΒΑΕ, καθώς στη βάση των κυβερνητικών σχεδιασμών, ολόκληρος ο κλάδος πετιέται έξω από τη λίστα. Τα σωματεία καλούν σε απεργιακή συγκέντρωση, στις 11 π.μ., στην πλατεία Ομόνοιας. Τη Δευτέρα 6 Οκτώβρη, η Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών Νομού Αττικής συγκαλεί τη Γενική Εκλογοαπολογιστική της Συνέλευση, στις 5.30 μ.μ., στα γραφεία της Ενωσης (Γ' Σεπτεμβρίου 48β, 2ος όροφος).

Παράλληλα με τις απεργιακές αποφάσεις των ταξικών συνδικαλιστικών οργανώσεων (χτες προστέθηκε και η απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών), κορυφώνονται και οι συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ για τα ΒΑΕ σε όλη τη χώρα. Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών είναι το εξής:

  • Αύριο 2 Οκτώβρη συγκέντρωση διοργανώνει η Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Γεωργίου.
  • Την ίδια μέρα, η Γραμματεία Πειραιά του ΠΑΜΕ καλεί σωματεία και συνδικαλιστές σε πλατιά σύσκεψη, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.
  • Στις 5 Οκτώβρη, το Σωματείο Εργαζομένων Ιδιωτικών Κλινικών, Γηροκομείων και Διαγνωστικών Κέντρων καλεί σε γενική συνέλευση, στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, Μάρνη και Γ' Σεπτεμβρίου 48β, 2ος όροφος, στις 11 π.μ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ