Παρασκευή 3 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Γιώργης Τρικαλινός
Γιώργης Τρικαλινός
Φωτ.2

Στη μνήμη των παλαίμαχων αγωνιστών: ΓΙΩΡΓΗ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ (φωτογραφία), ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ, ΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (φωτογραφία), και ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΗΤΣΕΑ, στελεχών του ΚΚΕ, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Μοσχάτου, 100 ευρώ στη νότια Αχτίδα της ΚΟΑ για τις αυξημένες οικονομικές ανάγκες της.

Νίκος Καππάτος

* * *

φωτο

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΛΟΒΟΥ, μαχητή του ΔΣΕ, η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΝΕ Φθιώτιδας, 150 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΑΝΔΡΕΑ ΝΟΥΣΗ, μέλους του ΚΚΕ, τα παιδιά του Κώστας, Νίκη, Στέφανος και Πάνος προσφέρουν 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αργυρούπολης.

  • Στη μνήμη του αγωνιστή του λαϊκού και εργατικού κινήματος Ανδρέα Νούση, συνάδελφοί του από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Γλυφάδας και γύρω Δήμων, προσφέρουν στο ΚΚΕ 140 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αργυρούπολης.

* * *

φΩΤ.

Στη μνήμη του ΤΑΣΟΥ ΜΑΝΙΩΤΗ, μέλους του ΚΚΕ, η ΚΟΒ Σούρπης Μαγνησίας προσφέρει στο ΚΚΕ 20 ευρώ.

* **

Στη μνήμη της μητέρας μου ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, η οποία «έφυγε» στις 19 Σεπτέμβρη 2008 και του πατέρα μου ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, καπετάνιου του ΕΛΑΣ, προσφέρω 50 ευρώ στο κόμμα που στήριζαν, στο ΚΚΕ και στους αγώνες του για μια καλύτερη κοινωνία.

Ντίνος Παναγιωτόπουλος
Ντίνος Παναγιωτόπουλος
Χρύσα Παπαστεργίου


Νίκος Κολοβός
Νίκος Κολοβός

ΤΑΣΟΣ ΜΑΝΙΩΤΗΣ
ΤΑΣΟΣ ΜΑΝΙΩΤΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΟΥΣΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΟΥΣΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ