Τετάρτη 11 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΞΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Η επιστροφή του Βιέρι

Ενώ η Ευρώπη συνεχίζει να... παίζει μπάλα, πολλά είναι τα γεγονότα που συμβαίνουν εκτός γηπέδων και που παράλληλα έχουν άμεσο αντίκτυπο στους αγωνιστικούς χώρους. Η Ιταλία, ωστόσο, τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα με τα όσα διαδραματίστηκαν κυρίως στο στρατόπεδο της Ιντερ. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μιλάνο έκανε γνωστό πώς προθυμοποιείται να δώσει στη Λάτσιο τον Ζέερντοφ προκειμένου να ενσωματώσει στις τάξεις της τον Ολλανδό μέσο Πάολο Νέγκρο. Για τον Ολλανδό πάντως ενδιαφέρον δείχνει και η Ρόμα. Παράλληλα, στην Ιντερ επιστρέφει ο Κριστιάν Βιέρι, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του και όπως έγινε γνωστό θα δώσει το «παρών» στο Καμπιονάτο την 1η Νοέμβρη.

  • Η Τσέλσι συμφώνησε χτες με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για την απόκτηση του Γιοκάνοβιτς και το μόνο που απομένει είναι να συμφωνήσει και ο Σέρβος μέσος. Την ίδια ώρα ο προπονητής της Τσέλσι, Ρανιέρι, δήλωσε πως αφήνει ελεύθερο τον Πανούτσι να επιστρέψει στην Ιντερ, ύστερα από τη φυγή του Λίπι.
  • Ο τεχνικός της Μίλαν Αλμπέρτο Ζακερόνι, δήλωσε πως αυτή η σεζόν (2000-2001) θα είναι και η τελευταία του στον πάγκο της ομάδας. Αντίθετα, στη Μίλαν σκοπεύει να παραμείνει ο Κροάτης Ζβόνιμιρ Μπόμπαν που απέρριψε χτες πρόταση της Τσέλσι.
  • Στενοχωρημένος, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στη βραζιλιάνικη εφημερίδα «Μάρκα» ο Ριβάλντο, καθώς δεν μπορεί να δεχτεί τα όσα γράφονται για αυτόν το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Αν δε με θέλουν στην Μπαρτσελόνα, ας μου το πουν για να ψάξω για άλλη ομάδα».
  • Ο επιθετικός της Λιόν Τόνι Βαϊρέγ, δυσαρεστημένος από τη μη χρησιμοποίησή του από τον προπονητή Ζακ Σαντινί, ζήτησε περισσότερες ευκαιρίες αλλιώς θα φύγει από την ομάδα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ