Σάββατο 1 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Πανταζής Νίκος
Πανταζής Νίκος
Φωτ. 2

Στην πάντα αξέχαστη μνήμη σας, μνήμη ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ και ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ, συνεχίζω τον αγώνα εμπνευσμένη από τα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού και τη θυσία σας. Μεταλαμπαδεύω στη νέα γενιά τα ιδεώδη του κομμουνιστικού κινήματος και τη ζωντανή ιστορία των νεκρών υπερασπιστών του.

Με αφορμή τα 90χρόνια του ΚΚΕ και για το 18ο Συνέδριο προσφέρω, μέσω ΚΟ Ηλιούπολης, 100 ευρώ.

Η γυναίκα και μάνα Ευγενία Πανταζή

***

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΝΤΑΗ, μαχητή του ΔΣΕ, που σκοτώθηκε το 1948 στα Πιέρια, ο αδερφός του Στέφανος Νταής προσφέρει 20 ευρώ στη ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ για το 18ο Συνέδριο του Κόμματος.

(Αν κάποιος σύντροφος γνωρίζει κάτι σχετικά με το θάνατο του Κώστα Νταή, θερμή παράκληση να τηλεφωνήσει στον αδερφό του, στο τηλ.: 2410617989).

***

Φωτ.

Στη μνήμη του συντρόφου και αδελφού ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΕΝΔΡΙΑΝΟΥ, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και πιστού στο Κόμμα και στα ιδανικά του μέχρι την τελευταία πνοή του, αντί για στεφάνι, προσφέρουμε στο ΚΚΕ για το 18ο Συνέδριο 70 ευρώ.

Χριστίνα Μπουγιοτοπούλου

Βασίλης - Πελαγία Βασιλάκη

***

Ο σ. Γιάννης Οικονομίδης από τη Χαλκίδα, στη μνήμη του αδερφού του ΑΝΤΩΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ και των συντρόφων ΠΕΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ και ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ, προσφέρει 200 ευρώ στη ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση και τη στέγαση των Αρχείων του Κόμματος της εργατικής τάξης.

Πανταζής Γιάννης
Πανταζής Γιάννης
***

Στη μνήμη του ΚΟΝΔΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του Ανδρέα, Αετόπουλου στα κατοχικά χρόνια, και του καπετάν ΜΠΟΤΣΑΡΗ, που απεβίωσε στις 26 Οκτώβρη και κηδεύτηκε την επομένη, 27/10, στο Κλαύσιο Ευρυτανίας, προσφέρουμε 100 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Κατερίνα Παντουβάκη - Βασίλης Σερεμέτης


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΕΝΔΡΙΑΝΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΕΝΔΡΙΑΝΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ