Πέμπτη 6 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους δημοτικούς ραδιοσταθμούς

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων ενάντια στην επικείμενη μετατροπή των δημοτικών επιχειρήσεων σε Ανώνυμες Εταιρείες, οι εργαζόμενοι στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84», στον «AIR 104,4», και στην ιστοσελίδα athina984.gr πραγματοποίησαν χτες γενική συνέλευση με τη συμμετοχή των εκπροσώπων εργαζομένων στους δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» και «ΞΕΝΙΟΣ». Στη συνέλευση συμμετείχαν και εκπρόσωποι της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ.

Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν την πραγματοποίηση 4ωρης στάσης εργασίας την Τρίτη 11 Νοέμβρη από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. και κοινή παράσταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στη ΔΕΡΑ («Αθήνα 9,84», «Air 104,4 fm», athina984.gr), τον «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» και τον «ΞΕΝΙΟ» κατά τη συνεδρίαση της ΚΕΔΚΕ στα γραφεία της, στην οδό Ζωοδόχου Πηγής. Αμέσως μετά πορεία προς τη Βουλή και επίδοση κοινού ψηφίσματος στα γραφεία των κομμάτων.

Αποφασίστηκε επίσης να πραγματοποιηθεί κοινή γενική συνέλευση την Τετάρτη 19 Νοέμβρη στις 11.00 π.μ. των εργαζομένων στη ΔΕΡΑ («Αθήνα 9,84», «Air 104,4 fm», athina984.gr), τον «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM» και τον «ΞΕΝΙΟ 97,4 FM». Για να γίνει η συνέλευση, οι εργαζόμενοι θα ζητήσουν από τα αρμόδια σωματεία την κήρυξη τετράωρης στάσης εργασίας από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. Θα πραγματοποιηθεί επίσης την Τρίτη 11 Νοέμβρη παράσταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων της ΔΕΡΑ κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της επιχείρησης.

Θα αποστείλουν, όπως αποφάσισαν, το κοινό ψήφισμα στο προεδρείο της ΚΕΔΚΕ και στους εκπροσώπους των κομμάτων προκειμένου να απαντήσουν εγγράφως και παράλληλα να επιδιώξουν συναντήσεις με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους.

Ανά μισή ώρα, επίσης, αποφασίστηκε να μεταδίδεται από τους τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς δύο κοινά σποτ που θα εκφράζουν την αντίθεση των εργαζομένων στην εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών των δήμων, με τη συνδικαλιστική κάλυψη των σωματείων.

Καλούν τους εργαζόμενους και στα άλλα δημοτικά μέσα ενημέρωσης («ΚΑΝΑΛΙ 1 ΠΕΙΡΑΙΑ», «FM 100 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» κ.ά.) να συμμετέχουν στον αγώνα που γίνεται ενάντια στην εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών των δήμων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ