Πέμπτη 12 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
Τηλεόραση
Τρεις επιπλέον συχνότητες για το Λεκανοπέδιο

Εγκρίθηκε η διάθεση τριών ακόμη συχνοτήτων για ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Με κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Τύπου και ΜΜΕ, Δ. Ρέππα, και του υφυπουργού Μεταφορών, Αλ. Βούλγαρη, εγκρίθηκε και δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η διάθεση τριών συχνοτήτων για ραδιοφωνική χρήση από το Κέντρο Εκπομπής «Αέρας» της Πάρνηθας. Ο αριθμός των συχνοτήτων που διατίθενται για το Νομό Αττικής από 20 ανεβαίνει στους 23. Ετσι θα δοθούν άδειες για τρεις επιπλέον ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ ως γνωστόν δεν αποκλείεται ν' απελευθερωθούν και να δοθούν ακόμη πέντε συχνότητες.

Οι τρεις συχνότητες που διατίθενται και οι οποίες προέκυψαν από την απόφαση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), για την κατάργηση του παλιού συστήματος επικοινωνιών για τον έλεγχο του FIR από τον Υμηττό, είναι οι συχνότητες 87,6, 88,4 και 89,6 mhz.

Στο μεταξύ, στη σημερινή του συνεδρίαση το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχει προγραμματίσει να ολοκληρώσει τη διαδικασία εξέτασης των παρατηρήσεων που διατύπωσε το υπουργείο Τύπου για τη μοριοδότηση των ραδιοφωνικών σταθμών Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ