Τετάρτη 12 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Απόψε στον «902 TV»

Αφιέρωμα στον Τζαβαλά Καρούσο στην εκπομπή «Δεν άνθισαν ματαίως...»
Αφιέρωμα στον Τζαβαλά Καρούσο στην εκπομπή «Δεν άνθισαν ματαίως...»
Ενδιαφέρουσες εκπομπές περιλαμβάνει και το σημερινό πρόγραμμα του «902 TV». Ετσι, στις 18.00 «Γεύσεις παράδοσης». Καλεσμένη της εκπομπής η Καίτη Δροσίνη, παραδοσιακή νοικοκυρά και μαστόρισσα παραδοσιακών εδεσμάτων και όχι μόνο. Οι τηλεθεατές θα μάθουν να μαγειρεύουν σαλιγκάρια καθώς και συνταγές για: μύδια αχνιστά, μυδοπίλαφο, γαρίδες, κεφτεδάκια και πολλά άλλα. Θα παρουσιαστεί η αξία της σούπας ως ευφραντικό του στομάχου και η διαδικασία μαγειρικής της ποντιακής σούπας, της κρεατόσουπας, της σούπας από κοτόπουλο και της ψαρόσουπας. Λεμονόπιτα για επιδόρπιο... Επιμέλεια - παρουσίαση: Ευδοκία Πατσιλινάκου.

Στις 19.00 «Εμείς οι άλλοι». Η εκπομπή είναι αφιερωμένη στην Οδύσσεια ενός μετανάστη από το Πακιστάν. Μέσα από την αφήγησή του αποκαλύπτεται η σκληρή ζωή στην πατρίδα του και το μακρύ και δύσκολο ταξίδι για τη «γη της Επαγγελίας». 22 ημέρες σε ένα πλοίο μαζί με ακόμη 92 μετανάστες και τη 10η ημέρα να τελειώνει το φαγητό και το νερό... Η σύλληψή του, όταν μαζί με τους συμπατριώτες του πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα και η επαναπροώθησή τους στην Τουρκία, ο αγώνας του να επιστρέψει ξανά αλλά και οι συνθήκες ζωής του στη χώρα μας.

Στις 22.00 «Στην άκρη του νήματος». Η εκπομπή θα ασχοληθεί με τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο Λεκανοπέδιο Αττικής και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Μέσα από την έρευνα δίνονται απαντήσεις από ειδικούς σε βασικά ερωτήματα, όπως: Καλύπτουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τις ανάγκες της μετακίνησης εκατομμυρίων ανθρώπων στο Λεκανοπέδιο, και αν όχι, τι θα πρέπει να γίνει προς αυτή την κατεύθυνση; Πού οφείλεται το κυκλοφοριακό χάος σε βασικούς οδικούς άξονες αλλά και σε περιφερειακούς δρόμους και πώς θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί; Ερευνα - παρουσίαση: Κώστας Τσίφτης, Βούλα Τσιβόλα, Μαρίνος Γκασιάμης.

Στις 23.00 «Δεν άνθισαν ματαίως...». Η εκπομπή είναι αφιερωμένη στον αγωνιστή ηθοποιό Τζαβαλά Καρούσο. Για τον αξέχαστο ηθοποιό μιλούν ο Λυκούργος Καλλέργης και ο Λεωνίδας Βαρδαρός. Επιμέλεια - παρουσίαση: Σοφία Αδαμίδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ