Πέμπτη 13 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Προετοιμάζεται το ραδιόφωνο της Βουλής

Στην τηλεόραση της ΒΟΥΛΗΣ, αλλά και στην προετοιμασία για το ραδιόφωνο που και αυτό - όπως το κανάλι - θα εκπέμψει ψηφιακά αναφέρθηκε χτες στη συνεδρίαση της Βουλής για την ψήφιση του προϋπολογισμού της, ο πρόεδρός της Δημήτρης Σιούφας.

Το επόμενο διάστημα, όπως είπε, η τηλεόραση ΒΟΥΛΗ θα εκπέμψει ψηφιακά, ενώ οι προετοιμασίες για να λειτουργήσει το ραδιόφωνο γίνονται εντατικά για να ξεκινήσει να εκπέμπει στα ερτζιανά την 1η Μάη 2009. Ζήτησε μάλιστα, όπως ανέφερε, από τον Μίκη Θεοδωράκη να φτιάξει το μουσικό σήμα της τηλεόρασης της ΒΟΥΛΗΣ και από τον Βαγγέλη Παπαθανασίου να φτιάξει το μουσικό σήμα του ραδιοφώνου.

Ο Δ. Σιούφας αναφέρθηκε επίσης στον πρώην υπουργό Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλο λέγοντας ότι σε συνεργασία με τον υπουργό Μεταφορών η Βουλή απέκτησε ραδιοφωνικές συχνότητες σε όλη την Ελλάδα. Στον προϋπολογισμό του 2009 έχουν «εγγραφεί οι αναγκαίες πιστώσεις» που αφορούν τη στέγαση του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού στο νέο κτίριο επί της οδού Αμαλίας, τη δημιουργία στούντιο παραγωγής και μετάδοσης ραδιοφωνικού προγράμματος, όσο και την εγκατάσταση αναμεταδοτών στα κέντρα εκπομπής της ΕΡΤ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ