Σάββατο 15 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Τα φώτα στο Φάληρο

Ενα ντέρμπι κορυφής και αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής, στη Σούπερ Λίγκα.

Πρέπει να «επιστρέψει» πολλά χρόνια πίσω κάποιος τη μνήμη του, για να βρει πότε ήταν η τελευταία φορά που σε αγώνα Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ το αποτέλεσμα (εκτός από το γόητρο) θα είχε και ουσιαστικό ενδιαφέρον. Αύριο λοιπόν συναντιούνται ο πρώτος με το δεύτερο της βαθμολογίας και αυτό τα λέει όλα. Οι «ερυθρόλευκοι» σκέπτονται μόνο τη νίκη, που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση. Επιπλέον θα μεγαλώσει τη διαφορά τους από τον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» βασικά επιθυμούν να μη χάσουν, σε μια έδρα που δεν παίρνεις εύκολα βαθμό. Και αν («συν Αθηνά και χείρα κίνει») καταφέρουν και το «διπλό», τότε θα έχουν πετύχει το απόλυτο, με ψυχολογικά και βαθμολογικά (πρωτιά) οφέλη.

Στο «Αλκαζάρ», Λάρισα και Παναθηναϊκός - για διαφορετικούς λόγους - «καίγονται» για τη νίκη. Οι τριφυλλοφόροι, για να μη χάσουν άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου ή άλλη ευκαιρία (αν δεν κερδίσει ο Ολυμπιακός) να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή. Οι γηπεδούχοι για να επιστρέψουν στις νίκες και να ξεπεράσουν το ψυχολογικό εμπόδιο που άρχισε να τους δημιουργείται.

Αυτή τη φορά στην ΑΕΚ δε μιλάνε για νέα αρχή. Ισως γιατί τις προηγούμενες που το είπαν δεν το έκαναν και τώρα προσβλέπουν να μην το πουν, αλλά να το πράξουν... Οπως και να 'χει, το σημερινό αγώνα με τον Πανσερραϊκό ευελπιστούν να μην τον μετατρέψουν σε ένα ακόμα ντέρμπι, αλλά να κερδίσουν χωρίς άγχος. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι - παρά τις σημαντικές απουσίες - δηλώνουν ότι θα κάνουν το καλύτερο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: Λάρισα - Παναθηναϊκός (16.45, ΑΛΦΑ), ΑΕΚ - Πανσερραϊκός (19.00, NOVA), Αρης - Αστέρας Τρίπολης (19.00, NET). ΑΥΡΙΟ: Εργοτέλης - Θρασύβουλος, Λεβαδειακός - ΟΦΗ (15.00), Πανθρακικός - Ξάνθη (16.45, NOVA), Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (19.00, NET), Πανιώνιος - Ηρακλής (19.00, NOVA).

Για τη 10η αγωνιστική, στη Β' Εθνική, οι αναμετρήσεις είναι, ΣΑΒΒΑΤΟ: ΠΑΣ Γιάννινα - Καλαμαριά (15.00, ΕΤ3). ΚΥΡΙΑΚΗ (15.00): Πιερικός - Διαγόρας, Καβάλα - Ολυμπιακός Βόλου, Καλαμάτα - Ηλυσιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας - Κέρκυρα, Καλλιθέα - Εθνικός Αστέρας, Εθνικός Πειραιώς - Αγροτικός Αστέρας, Βέροια - Καστοριά. ΔΕΥΤΕΡΑ: Ατρόμητος - Ιωνικός (18.05, ΕΤ3).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ