Τρίτη 18 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
«Εφυγε» ο Γ. Κοίλιαρης

Ο κόσμος της δημοσιογραφίας έχασε τον Γιώργο Κοίλιαρη, που μετά από τραυματισμό του σε αποστολή στο Αφγανιστάν, άφησε την τελευταία του πνοή το περασμένο Σάββατο στο ΚΑΤ.

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του δημοσιογράφου Γ. Κοίλιαρη.

«Ο δημοσιογράφος Γ. Κοίλιαρης», όπως αναφέρει το Γραφείο Τύπου, «έπεσε θύμα των συνεπειών ενός ακόμη άδικου πολέμου που διεξάγουν στο Αφγανιστάν οι στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ και της ΕΕ. Ηταν ένας από τους δημοσιογράφους που αψηφούν τους κινδύνους, μπροστά στο καθήκον της ενημέρωσης.

Το Γραφείο Τύπου απευθύνει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του άτυχου δημοσιογράφου».

Ο Γιώργος Κοίλιαρης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή Νιουκάστλ της Βρετανίας Ιστορία της σύγχρονης τέχνης. Τον κέρδισε όμως η δημοσιογραφία και έκανε τα πρώτα του βήματα στα ΝΕΑ. Συνέχισε τη δημοσιογραφική του πορεία στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», στον «Ελεύθερο Τύπο» και σε άλλες εφημερίδες, αλλά και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Το τελευταίο διάστημα εργαζόταν στην ΕΡΤ.

Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν, μεταξύ άλλων, το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΝ. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ