Τετάρτη 19 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Με φόντο την τετράδα

Με τους αντιπάλους στα τρία από τα τέσσερα ζευγάρια να τα... ξαναλένε για δεύτερη φορά σε τρεις ημέρες, αφού έχουν προηγηθεί οι μεταξύ τους κόντρες για το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο, διεξάγεται σήμερα η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Από αυτή και με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικοί, αφού οι αγώνες είναι νοκ άουτ, θα προκύψουν τα ζευγάρια των ημιτελικών (το φάιναλ φορ έχει καταργηθεί από πέρσι).

Από πλευράς ενδιαφέροντος τα περισσότερα φώτα συγκεντρώνονται στην αναμέτρηση του Αρη με τον Πανιώνιο (οι μόνοι που δεν τα «είπαν» το Σαββατοκύριακο), που θεωρείται το πιο αμφίρροπο αφού και οι δυο ομάδες δείχνουν να βρίσκονται στην ίδια αγωνιστική κατάσταση.

Να επιστρέψει το... χαστούκι που δέχτηκε με την ήττα του στον αγώνα πρωταθλήματος θέλει στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, που φιλοξενεί τον Πανελλήνιο. Οι «πράσινοι» επιζητούν τη νίκη αλλά και την καλή εμφάνιση, ώστε να ελαφρύνουν το βαρύ κλίμα που επέφερε η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Στο ΣΕΦ Ολυμπιακός και ΑΕΚ κοντράρονται για δεύτερη φορά σε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι απ' ό,τι πριν τέσσερις ημέρες για την Α1. Παρά το δέλεαρ της πρόκρισης στα ημιτελικά οι κρίσιμες επερχόμενες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα κόντρα σε Παναθηναϊκό και Αιγάλεω κάνουν το παιχνίδι και για τους δυο αντιπάλους να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Με τον αέρα της εκτός έδρας νίκη του για το πρωτάθλημα το Σάββατο το Μαρούσι υποδέχεται την Ολύμπια Λάρισας με στόχο την πρόκριση στην τετράδα. Από την άλλη όμως οι φιλοξενούμενοι παρά το στραβοπάτημά τους πριν τέσσερις ημέρες δηλώνουν αποφασισμένοι για μια «άτυπη» ρεβάνς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: (Αγ. Θωμά, 17.00) Μαρούσι - Ολύμπια Λάρισας, (ΟΑΚΑ, 21.00, ΕΤ1) Παναθηναϊκός - Πανελλήνιος, (ΣΕΦ, 17.00, ΕΤ1) Ολυμπιακός - ΑΕΚ, (Νεάπολης, 19.00, ΕΤ1) Αρης - Πανιώνιος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ