Σάββατο 22 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ
φωτ.

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, προσφέρω στο Κόμμα για την οικονομική του εξόρμηση 100 ευρώ.

Νίκος Μπατιστάτος

***

Στη μνήμη της αγαπημένης φίλης και συντρόφισσας ΔΕΣΠΟΥΛΑΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ, της τόσο ζωντανής και αταλάντευτης κομμουνίστριας, της συνδικαλίστριας εργάτριας, της πρωτοπόρας προσφυγοπούλας στους αγώνες για το δίκιο και τη λευτεριά, που την Πέμπτη αποχαιρετήσαμε στο τελευταίο της ταξίδι, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης του ΚΚΕ.

Ελένη Παπαδοπούλου

***

Στη μνήμη του αδελφού μου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΟΦΟΥ, του γαμπρού μου ΚΩΝ/ΝΟΥ ΧΡΥΣΙΝΑ. Για τους αγαπητούς μου φίλους ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΡΑΤΟ και ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΩΡΓΟ, προσφέρω σαν 1η δόση για την επιτυχία του 18ου Συνεδρίου του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ν. Κόσμου.

Κων. Σοφός

***

φωτ.

Εφυγε πρόσφατα από κοντά μας, ο αγαπημένος μας πατέρας και ξάδελφος, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΥΒΑΣ(Κολονέλος) από τα Κολυβάτα Λευκάδας.

Στη μνήμη του η κόρη του Ευγενία και ο ξάδερφός του Κώστας Κολυβάς(Μπερδεμπές), προσφέρουν στο Κόμμα του, το ΚΚΕ, στο οποίο έμεινε πιστός και αφοσιωμένος σ' όλη τη διάρκεια της ζωής του, το ποσό των 200 ευρώ.

***

Στη μνήμη του σ. ΚΩΣΤΑ ΝΑΝΟΥ, οι σ. Γιώργος και Παύλος Σιμωνίδης προσφέρουν 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Π. Κοκκινιάς Πειραιά.

***

Στη μνήμη του σ. ΧΡΗΣΤΟΥ(Τάκη) ΜΠΙΖΙΡΓΙΑΝΟΓΛΟΥ, οι σ. Χρήστος και Γιώργος Σιμωνίδης και ο σ. Ανέστης προσφέρουν 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Π. Κοκκινιάς Πειραιά.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΥΒΑΣ (ΚΟΛΟΝΕΛΟΣ)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΥΒΑΣ (ΚΟΛΟΝΕΛΟΣ)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ