Τρίτη 25 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Στα μέτρα των φαβορί

Αποστολή εξετελέσθη, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής, για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, που πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στις επικείμενες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους, όπου θα παραταχθούν με ανεβασμένη ψυχολογία. Στους κερδισμένους αναμφίβολα και ο ΠΑΟΚ, που συνεχίζει την «υψηλή πτήση» του.

Θέλουν, μπορούν και πλέον το δείχνουν και εκτός έδρας οι «ερυθρόλευκοι», που διατήρησαν τα κεκτημένα, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η υπολογίσιμη διαφορά από τους διώκτες τους. Στο «Καυταντζόγλειο» κατάφεραν να ξεπεράσουν τις απουσίες και το κακό... δεδικασμένο (μέτριες εμφανίσεις και φτωχή παραγωγικότητα εκτός «Καραϊσκάκη») και φυσιολογικά πήραν το... τρίποντο, με ισάριθμα γκολ.

Κέρδισαν εαυτούς και αλλήλους, στον ΠΑΟΚ, και συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους. Οι απουσίες (κυρίως λόγω τραυματισμών) και η ψυχολογική πίεση δε δείχνει - προς το παρόν - να καταβάλλει τους «ασπρόμαυρους». Ξεπέρασαν (χωρίς όμως ικανοποιητική απόδοση) και το εμπόδιο της αξιόμαχης Λάρισας, και - συνεπικουρούμενοι από την ισοπαλία της Ξάνθης με τον Αρη - έμειναν μόνοι στη δεύτερη θέση.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις (εντός έδρας) νίκες και μάλιστα εύκολα. Παρ' όλα αυτά όμως και πάλι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού είχε προβλήματα στην απόδοση και μάλιστα απέναντι σε ένα Θρασύβουλο που ουσιαστικά έκανε δυο φάσεις. «Μια από τα ίδια», για την ΑΕΚ. Οχι ότι ο Μπάγεβιτς μπορούσε να κάνει κάτι θεαματικό, αλλά κάποιοι περίμεναν ότι οι παίχτες ίσως να αναλάμβαναν τις ευθύνες τους. Αντίθετα οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάστηκαν ξανά με κακή ως τραγική αγωνιστική εικόνα, απέναντι στον τελευταίο (ως την ώρα του ματς) της βαθμολογίας. Αντίθετα ο ΟΦΗ έδειξε κάποια θετικά στοιχεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ