Παρασκευή 13 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Εκδηλώσεις
  • Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αντιστασιακών Οργανώσεων (ΠΟΑΟ), που έχει συγκροτηθεί από τις αντιστασιακές οργανώσεις ΠΕΑΕΑ, ΠΕΑΤΑΘ, ΠΕΣΑΘΕΑ, ΠΣΑΜΑ, ΚΑΕ, ΠΕΑΥΕΑ, ΠΕΕΠΠ, Αεροπόρων, σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή της Κέρκυρας, θα πραγματοποιήσει και φέτος, όπως κάθε χρόνο, εκδήλωση την Κυριακή 15-10-00 στις 11 πμ, στο νησί Λαζαρέτο στη μνήμη των αγωνιστών που εκτελέστηκαν εκεί κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου.

Πούλμαν αναχωρούν σήμερα από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης(Δημαρχείο Αθηνών) και θα επιστρέψουν τη Δευτέρα 16 του Οκτώβρη το βράδυ.

  • Τα Παραρτήματα Λάρισας της ΠΕΑΕΑ και της ΠΕΕΠΠ πραγματοποιούν εκδήλωση τιμής την Κυριακή 15-10-00 στις 11 πμ, για τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες της Εθνικής Αντίστασης, του ΔΣΕ, καθώς και άλλων πατριωτών που εκτελέστηκαν στο Λόφο του Μεζούρλου την περίοδο 1946 - 1949.
  • Το Παράρτημα Δάφνης ΠΕΑΕΑ πραγματοποιεί εκδρομή στα Δερβενοχώρια την Κυριακή 15-10-00. Το πούλμαν αναχωρεί στις 8 πμ, από το χώρο των γραφείων του Παρ/τος, Ελευθ. Βενιζέλου 25, Δάφνη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ