Τρίτη 2 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Υπόθεση για δύο;

Σε... μονομαχία, μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ εξελίσσεται πλέον η «υπόθεση τίτλος». Με ακλόνητο φαβορί (λόγω ποιότητας και εμπειρίας) τον πρώτο, και υπολογίσιμο αουτσάιντερ το δεύτερο. Εκτός αν υπάρξουν ανατροπές δεδομένων, που θα αγγίζουν -αν δεν ξεπερνούν- τα όρια του... θαύματος. Αυτό επιβεβαιώθηκε και στη 12η αγωνιστική.

Την ώρα που οι αναμενόμενοι συνδιεκδικητές του τίτλου (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ) «σκοντάφτουν» στα προβλήματά τους, οι πρωτοπόροι «γκαζώνουν». Οχι μόνο παίρνουν βαθμούς και αυξάνουν τη διαφορά, αλλά - και αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο - βγάζουν ποιότητα στο γήπεδο. Απέναντι και στον Πανιώνιο, οι «ερυθρόλευκοι» πιστοποίησαν ότι βρίσκονται σε ανοδική αγωνιστική πορεία.

Εστω και δύσκολα ο ΠΑΟΚ συνεχίζει. Πέρασε από τη Φυλή και παραμένει ο μοναδικός ουσιαστικός «μνηστήρας» της πρωτιάς. Τα χαμόγελα περισσεύουν, αλλά η ερώτηση που υπάρχει, εντός και εκτός της ομάδας, είναι αν και πόσο θ' αντέξει.

Για τον Παναθηναϊκό δε χρειάζονται πολλά λόγια. Μια ακόμα γκέλα, και μάλιστα στην έδρα του, με αποκλειστικό υπαίτιο τον ίδιο. Συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα ο νεοφώτιστος Πανθρακικός, που - λογικά - θα σωθεί εύκολα και γρήγορα. «Ητανε στραβό το κλίμα»... Το γνωστό ρητό ταιριάζει απόλυτα στην ΑΕΚ. Σαν να μην της έφτανε η ανικανότητά της, ήρθε και η ατυχία και... έδεσε το γλυκό. «Λευκή ισοπαλία» στη Λιβαδειά και νέο αρνητικό ρεκόρ. Από χτες πάντως βρήκε πρόεδρο, αφού μετά από απόφαση των μετόχων τη θέση αναλαμβάνει ο Γ. Κιντής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ