Τρίτη 2 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Καταγγελία για τις απολύσεις

Τους υπεύθυνους του τηλεοπτικού σταθμού ALTER που την περασμένη Παρασκευή, προχώρησαν σε απολύσεις εργαζομένων, καταγγέλλει με χτεσινή ανακοίνωσή του το ΔΣ της ΕΤΙΤΒΕ (Ενωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδας) χαρακτηρίζοντας την ενέργεια αυτή «απαράδεκτη».

Ο χριστουγεννιάτικος «μποναμάς που επιφύλαξε ο ALTER για τους εργαζόμενούς του», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση είναι «εντελώς αδικαιολόγητος, με δεδομένο ότι ο σταθμός που είναι εισηγμένος στο ΧΑΑ παρουσίασε κέρδη γ' τριμήνου του 2008 περισσότερα από την αντίστοιχη περίοδο του 2007». Το ΔΣ της ΕΤΙΤΒΕ ζητά επίσης να παρθούν μέτρα για ανάκληση των απολύσεων και προειδοποιεί τους ιδιοκτήτες και τους υπεύθυνους όλων των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας ότι εάν προχωρήσουν σε απολύσεις με το πρόσχημα των «περικοπών λόγω της οικονομικής κρίσης, όπως έντονα φημολογείται, θα μας βρουν αντιμέτωπους με όλες τις δυνάμεις».

Να υπενθυμίσουμε ότι σε 15 απολύσεις προχώρησε την περασμένη Παρασκευή η ιδιοκτησία του ALTER. Μετά από την κινητοποίηση της Ενωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης (ΕΤΙΤΑ) μία απόλυση ανακλήθηκε και άλλη μία «πάγωσε». Από ό,τι φαίνεται η ιδιοκτησία του σταθμού θα συνεχίσει τις απολύσεις επικαλούμενη οικονομικά προβλήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ