Τετάρτη 10 Δεκέμβρη 2008 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΜΝΗΜΕΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
φωτ. 2

Στη μνήμη των αγωνιστών ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΝΤΗΝΟΥ, προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αντιστασιακών Δημοσιογράφων, στελέχους του ΚΚΕ και επίτιμου προέδρου της ΠΕΑΦΕ. Επίσης, στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΗ ΜΑΝΤΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, γραμματέα της ΠΕΑΦΕ, και των αγωνιστών ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΦΩΤΗ και ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΚΡΑΝΙΑ.

Ο Σωτήρης Κράνιας προσφέρει, μέσω της ΚΟ Βύρωνα, 100 ευρώ, ως πρώτη δόση, προς τιμήν του 18ου Συνεδρίου και για την κατασκευή του κτιρίου για το Αρχείο του ΚΚΕ.

***

φωτ.

Στις 21 Δεκέμβρη στο χωριό Ζιάκα Γρεβενών θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο του ΓΙΑΝΝΗ ΡΗΓΑ. Σεμνός αγωνιστής και πιστός στο Κόμμα ως το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του η γυναίκα του Χριστίνα, τα παιδιά του Γιώργος, Κατερίνα και Διονυσία και τα εγγόνια του, προσφέρουν στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Μαρουσιού.

***

φωτ.

Στη μνήμη της νύφης μου (Λούλας) ΖΑΧΑΡΟΥΛΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ, πιστής οπαδού του ηρωικού ΚΚΕ, για την Οικονομική Εξόρμηση ενόψει του Συνεδρίου, προσφέρω 100 ευρώ στην ΚΟ Ανω Γαλατσίου.

Νικόλας Χρονόπουλος

***

φωτ.

Τον άνθρωπο, το λαϊκό αγωνιστή, τον Κομμουνιστή που δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ, τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΛΑΝΑ.

Στη μνήμη του και για τα 90χρονα του ΚΚΕ και στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, προσφέρουμε 80 ευρώ, με τις ευχές μας για δύναμη στους συνεχείς και μεγάλους αγώνες.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Φώφη - Γιώργος

***

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ που έφυγε πριν από τρία χρόνια από τη ζωή, προσφέρουμε, ο σύζυγος και η κόρη της 150 ευρώ, στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης για το 18ο Συνέδριο του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Φρυγίας Βύρωνα.

Σάββας Κουτιρτζόγλου

***

φωτ.

Στη μνήμη του φίλου αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΠΕΤΡΟΥ ΒΟΝΟΡΤΑ, από τους Παπαδάτες Μεσολογγίου, προσφέρω στο ΚΚΕ, για ενίσχυση 600 ευρώ, μέσω ΚΟ Μελισσίων

Θωμάς Κεφαλής

***

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων μας ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ, δασκάλου από τον Κάσπακα Λήμνου που φέτος συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από το θάνατό του, και ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ, τρία χρόνια από το θάνατό της, προσφέρουμε στο ΚΚΕ τιμώντας τα 90χρονα του 150 ευρώ, μέσω Αχτίδας Δημ. Διοίκησης.

Η κόρη τους Ελισάβετ Παπαγγελή

οι εγγονές τους Μαρίτα και Χρύσα Καλομοίρη

***

φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου στη ζωή και τον αγώνα, ΝΙΚΟΥ ΑΓΑΘΙΑ, μέλους του ΚΚΕ που έφυγε από τη ζωή πριν 6 χρόνια, προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Αγ. Κωνσταντίνου Ηλιούπολης.

Μένη Αγαθιά

***

φωτ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου αδελφού ΑΝΔΡΕΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ, μέλους της ΟΚΝΕ, της ΕΠΟΝ και αργότερα του ΚΚΕ, που εκτελέστηκε το 1949 από το μετεμφυλιακό κράτος, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Αγ. Κων/νου Ηλιούπολης.

ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΘΙΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΘΙΑΣ
Μένη Αγαθιά

***

φωτ 2

Στη μνήμη του συντρόφου μου στη ζωή και τον αγώνα ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, που έφυγε από τη ζωή πριν 21 χρόνια.

Επίσης του πατέρα μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΓΑΘΙΑ που φυλακίστηκε από τους Γερμανούς κατακτητές στις φυλακές της Σπάρτης και αργότερα εξορίστηκε στη Μακρόνησο.

Της μητέρας μου ΜΑΡΙΓΩΣ ΑΓΑΘΙΑ και του ΜΙΧΑΛΗ ΜΕΛΕΤΕΑ, αντάρτη του ΔΣΕ, προσφέρω 130 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Αγ. Κων/νου Ηλιούπολης.

Μαρία Μυριανθοπούλου

***

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης από το χωριό μας Δροσοπηγή Κονίτσης που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή,

ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΤΡΟΜΠΙΝΑ, ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΔΗ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΠΕΔΑ, προσφέρω, μέσω ΚΟ Ανω Ηλιούπολης, 50 ευρώ στο ΚΚΕ

Νικόλαος Μακρής, συναγωνιστής και φίλος των πεσόντων.

***

φωτ.

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΠΟΥΛΟΥ απ' το Καρκινάγρι Ικαρίας, ομήρου στο Νταχάου για 44 μήνες, κομμουνιστή ως το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ναυτεργατών.

Τα παιδιά του Αλέκος - Λένα.

***

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μας συντρόφισσας ΛΕΥΚΑΔΙΤΗ ΑΙΜΙΛΙΑΣ, προσφέρουμε για τα 90 χρόνια του ΚΚΕ, 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Φρυγίας Βύρωνα.

Βιβή Τζαφέρη.


ΜΠΛΑΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΜΠΛΑΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ -ΛΟΥΛΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ -ΛΟΥΛΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Νίκος Πούλος
Νίκος Πούλος

Καραντηνός Νίκος
Καραντηνός Νίκος

ΜΕΛΕΤΕΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΜΕΛΕΤΕΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΑΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΗΣ
ΜΑΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΗΓΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΗΓΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΒΟΝΟΡΤΑΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΒΟΝΟΡΤΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ