Παρασκευή 12 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δε ρισκάρει ο Βαλβέρδε

Σχεδόν απίθανη είναι η παρουσία των Γκαλέτι και Aντζα στην αποστολή του Ολυμπιακού για το σημαντικό ματς με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ το Σάββατο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σίγουρα πρέπει να βρει άλλες λύσεις, καθώς προτιμά να έχει τον Αργεντίνο υγιή και πανέτοιμο για το κρίσιμο ματς του Κυπέλλου UEFA με τη Χέρτα την επόμενη Πέμπτη στο «Καραϊσκάκη», δεδομένου πως ο Aντζας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, λόγω καρτών.

Στη σημερινή προπόνηση ο Γκαλέτι ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Aντζας έκανε θεραπεία. Νοκ άουτ έχει τεθεί και ο Λεονάρντο, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Το μοναδικό ευχάριστο είναι η επιστροφή του Τοροσίδη.

Στο μεταξύ πραγματοποιήθηκε χτες με επιτυχία, από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, Παντελή (Λάκη) Νικολάου, η χειρουργική επέμβαση στον Ιεροκλή Στολτίδη. Στον «ερυθρόλευκο» μέσο έγινε αρθροσκοπικός καθαρισμός αριστερής ποδοκνημικής άρθρωσης και υπολογίζεται ότι θα επανέλθει σε διάστημα περίπου τριών μηνών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ