Τρίτη 16 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Εδωσε... δικαιώματα

«Σκόνταψε» ο Ολυμπιακός, κατά τη 14η αγωνιστική, και έτσι οι άμεσοι διώκτες του πλησίασαν βαθμολογικά. Αλλά κυρίως διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες τους, με δεδομένο ότι απομένουν πολλά παιχνίδια, πως μπορούν (ο καθένας για τον εαυτό του) να ανατρέψουν το «στάτους κβο» στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Δεν κέρδισε την παράδοση και τον κακό εαυτό του, ο Ολυμπιακός, αλλά ούτε έχασε από τη Λάρισα. Η ισοπαλία δεν του στοιχίζει ιδιαίτερα αλλά και δεν του επιτρέπει - ειδικά λόγω της εικόνας του στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης - και να εφησυχάζει. Απάντηση σε εαυτούς και αλλήλους έδωσε ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του επί της Ξάνθης και κυρίως διατήρησε ψηλά τον πήχη για τις φετινές προσδοκίες.. «Το πάθημα έγινε μάθημα» στον Παναθηναϊκό, που δεν... ξαναπέταξε βαθμούς στην έδρα του και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Πανσερραϊκό. Σχεδόν τα πάντα μοιράστηκαν Αρης και ΑΕΚ στο «Χαριλάου». Δοκάρια (από 2), ευκαιρίες, καλά διαστήματα, λάθη...

Σημαντική βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα πήρε ο ΟΦΗ, που κέρδισε στο ντέρμπι της Κρήτης τον Εργοτέλη. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν αδιαμφισβήτητα ανώτεροι και δίκαια επικράτησαν, όπως παραδέχτηκε και ο προπονητής των τυπικά γηπεδούχων. Σημαντικά «διπλά» για Πανιώνιο και Ηρακλή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ