Τρίτη 30 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνεχίζεται η κακοκαιρία

Τσουχτερό κρύο, βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις αποτέλεσαν και χτες το σκηνικό του καιρού. Παγετός διαδέχτηκε τις χιονοπτώσεις των τελευταίων ημερών στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία όπου στη διάρκεια της νύχτας η θερμοκρασία έπεσε κάτω από το μηδέν ακόμα και σε πεδινές περιοχές, ενώ η κυκλοφορία σε ορισμένα τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου διεξήχθη με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Για σήμερα προβλέπονται στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στην ανατολική Πελοπόννησο, στα νησιά του βόρειου Αιγαίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και τοπικές χιονοπτώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Λίγες νεφώσεις προβλέπονται για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί και η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά, ο οποίος στην Ηπειρο, στη Μακεδονία και τη Θράκη κατά τόπους θα είναι ολικός.

Συνολικά, 20 νομοί της χώρας αντιμετώπισαν χτες κυκλοφοριακά προβλήματα στο οδικό τους δίκτυο.

Ειδικότερα, με αλυσίδες κινήθηκαν τα οχήματα σε ολόκληρο το επαρχιακό δίκτυο των Γρεβενών, καθώς επίσης και από το 12o-24o χιλιόμετρο του δρόμου Πτολεμαΐδας - Βλάστης. Στο νομό Καστοριάς αλυσίδες χρειάστηκαν από το 22ο έως το 28ο χιλιόμετρο του δρόμου Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 22ο έως το 35ο στο δρόμο Καστοριάς - Αμυνταίου (μέσω Κλεισούρας) και από το 25ο μέχρι το 50ό Καστοριάς - Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου).

Στο νομό Φλώρινας οι αλυσίδες ήταν απαραίτητες από το 18ο μέχρι το 30ό χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), Αετού - Νυμφαίου και Αμυνταίου - Καστοριάς. Στην Κεντρική Μακεδονία με αλυσίδες έγινε η κυκλοφορία των οχημάτων προς και από τα χιονοδρομικά κέντρα Ελατοχωρίου, Καϊμακτσαλάν, καθώς επίσης και στον επαρχιακό δρόμο Λιβαδίων - Καστανερής Κιλκίς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ