Παρασκευή 9 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Σε... διεθνή ύδατα

Σε... διεθνή ύδατα θα κολυμπήσουν από σήμερα και μέχρι την Κυριακή οι γυναικείες ομάδες της Βουλιαγμένης, της Γλυφάδας και του Ολυμπιακού, αφού οι δυο πρώτες θα αγωνιστούν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Καπ, ενώ οι «ερυθρόλευκες» στα αντίστοιχα του Λεν Τρόφι, διεκδικώντας την πρόκριση στους «16» των διοργανώσεών τους.

Η Βουλιαγμένη θα βρεθεί στο Μάντσεστερ όπου στον εκεί προκριματικό όμιλο θα αντιμετωπίσει την «οικοδέσποινα», τη γαλλική Νανσί και την ολλανδική Χετ Ράβιν - αντίπαλοι που θεωρούνται στα μέτρα της ελληνικής ομάδας. Για την ίδια διοργάνωση στη Νις θα αγωνιστεί η Γλυφάδα, που κόντρα στις Χόνβεντ (Ουγγαρία), Λόντον Πένγκουιν (Αγγλία) και Νις (Σερβία) θα κυνηγήσει όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση, που τη θέλει για να έχει μία καλή κλήρωση στους «16», καθώς και για ψυχολογικούς λόγους μετά τα στραβά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Στην Ολλανδία θα βρεθεί η ομάδα του Ολυμπιακού, που στα πλαίσια του ομίλου για το Λεν Τρόφι θα αγωνιστεί κόντρα στη διοργανώτρια του ομίλου, Πόλαρ Μπέαρς (σήμερα) αλλά και τις Νόικολιν (Γερμανία), Βρούτσκι (Σλοβακία), με την ελληνική ομάδα να θεωρείται φαβορί για μια εκ των δυο θέσεων που οδηγούν στον επόμενο γύρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ