Πέμπτη 15 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΕΡΑΜΑ
Παράσταση διαμαρτυρίας στον δήμαρχο

Για τα σοβαρά κτιριακά προβλήματα σε πολλά σχολεία της πόλης, κινητοποιείται η Ενωση Γονέων

Παράσταση διαμαρτυρίας στον δήμαρχο Περάματος πραγματοποίησαν χτες το πρωί εκπρόσωποι της Ενωσης Γονέων, απαιτώντας να δοθούν λύσεις στα έντονα κτιριακά προβλήματα του 5ου Δημοτικού Σχολείου. Εξαιτίας της κακής μόνωσης, τα νερά της βροχής έχουν διαβρώσει την ταράτσα του σχολείου και πρόσφατα πλημμύρισαν και τις λάμπες ηλεκτροδότησης σε ένα μεγάλο μέρος του σχολείου, με αποτέλεσμα οι χώροι που στεγάζουν το γραφείο των καθηγητών, την αίθουσα υπολογιστών κ.ά. να είναι χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο. Επιπλέον, οι γονείς ζητούν να εξεταστεί και η στατικότητα του κτιρίου, καθώς είναι έντονη η διάβρωση στους τοίχους από τα νερά... Σημειώνουμε πως το πρόβλημα προϋπήρχε και τώρα οξύνεται λόγω της ολιγωρίας των αρμοδίων.

Ο δήμαρχος, κάτω από την πίεση των γονιών, δεσμεύτηκε πως οι υπηρεσίες του δήμου θα προχωρήσουν στην προσωρινή αντιμετώπιση του προβλήματος, μέχρι να υπάρξει ουσιαστική αντιμετώπιση.

Η Ενωση Γονέων καταγγέλλει ότι σοβαρά κτιριακά προβλήματα αντιμετωπίζουν και το 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο, το 1ο Νηπιαγωγείο και το ΕΠΑΛ. Οι γονείς είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι να αντιμετωπιστούν πλήρως όλα τα προβλήματα των σχολείων του Περάματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ