Τρίτη 27 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Αιώνιος... τελικός

Σε μια επανάληψη του περσινού σκηνικού Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα τα ξαναπούν και φέτος στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που αναμένεται να διεξαχθεί στις 21 Φλεβάρη (το γήπεδο δεν έχει οριστεί ακόμα). Οι δύο αντίπαλοι μετά από συναρπαστικά παιχνίδια κατάφερνα να πάρουν την πρόκριση επικρατώντας του Αμαρουσίου και του Πανιωνίου αντίστοιχα. Στο κλειστό του Αγ. Θωμά ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε την παράταση προκειμένου να κάμψει την αντίσταση των γηπεδούχων τους οποίους νίκησε με 76-72 (κ.α. 63-63) και να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα τους στο πρωτάθλημα. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Σπανούλης που κράτησε ζωντανή την ομάδα του σε κρίσιμα σημεία της κανονικής διάρκειας και της παράτασης. Στο ΣΕΦ χάρις στον επιθετικό πλουραλισμό των παικτών του ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση του αξιόμαχου και διαβασμένου (σε σχέση με τον αγώνα του πρωταθλήματος) Πανιώνιου επικρατώντας με 84-79.

  • Τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Λιθουανός πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Γιόνας Καζλάουσκας να αναλάβει τις τύχες της Εθνικής ανδρών. Ο Καζλάουσκας έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Εθνική Λιθουανίας και στην αντίστοιχη της Κίνας.
  • Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Αμερικανός παίκτης της Ντιναμό Μόσχας Τζανέρο Πάργκο που θα αντικαταστήσει τον Τζος Τσίλντερς καθώς ξεπεράστηκαν τα προβλήματα στη συμφωνία με τους Ρώσους.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ