Πέμπτη 29 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΛΕΛΑ
ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΛΕΛΑ
φωτο

Στη μνήμη της παλαίμαχης κομμουνίστριας ΛΕΛΑΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ, με τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από το θάνατό της, προσφέρω στην ΚΟΘ του ΚΚΕ το ποσό των 800 ευρώ για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης.

***

Φωτό

Στις 27 Ιανουαρίου 1992, πέθανε ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΙΩΤΗΣ. Γεννήθηκε στο χωριό Κομποτάδες Λαμίας. Ηταν από τα παλιά μέλη και στελέχη του ΚΚΕ. Για την αγωνιστική του δράση διώχτηκε και καταδικάστηκε σε θάνατο από το στρατοδικείο Λαμίας. Πέρασε αρκετά χρόνια σε φυλακές και εξορίες. Ηταν από τα ιδρυτικά μέλη της ΠΕΑΕΑ Περιστερίου.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω ΟΒ Κατασκευών.

***

Ο Χρήστος Ρήγας στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΝΙΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΚΟΥΜΗ, ΠΕΡΙΚΛΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, προσφέρει 200 ευρώ ως προσφορά για το 18o Συνέδριο του Κόμματος και για την ανέγερση του κτιρίου του αρχείου του Κόμματος, μέσω της οργάνωσης της Κ/Α Καλαμάτας.

***

φωτο

Στην άσβεστη μνήμη του ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΛΑΝΑ, του αγωνιστή -κομμουνιστή, προσφέρουμε για το 18ο Συνέδριο του ΚΚΕ και για την οικονομική εξόρμηση, με τις ευχές μας για επιτυχίες σε όλους τους αγώνες του ηρωικού ΚΚΕ, 80 ευρώ.

Γιάννης - Φώφη

***

φωτο

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΥΜΙΑΤΖΗ, του ακούραστου αγωνιστή του συνδικαλιστικού κινήματος, της Ειρήνης, του Σοσιαλισμού, προσφέρουμε στο ΚΚΕ για την οικονομική εξόρμηση 200 ευρώ.

Ηλίας και Στέλιος Μεταξάς

***

φωτό

Στις 21 Δεκέμβρη έκλεισε ένας χρόνος από το χαμό του αγαπημένου μου αδελφού ΡΟΛΑΝΔΟΥ(Ντάντου) ΑΡΣΕΝΗ. Η αδελφή του Ζωή Αρσένη προσφέρει στο «Ριζοσπάστη» που ήταν σταθερός αναγνώστης του, 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Αμπελοκήπων.

***

Στο σεβαστό και αγαπητό θείο μου ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ που «έφυγε» από τη ζωή, στα 94 του χρόνια. Από νέος προσηλωμένος και ακλόνητος στις πολιτικές ιδέες του ΚΚΕ και καθημερινός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη».

ΜΠΛΑΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΜΠΛΑΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Στη μνήμη του προσφέρω 25 ευρώ, μέσω ΚΟ Ντεπό Θεσ/νίκης. Αιώνια ας είναι η μνήμη του.

Η ανιψιά του Αρετή Σιωμάδη - Γιωτοπούλου

***

φωτο

Στην άσβεστη μνήμη του καθηγητή μέσης εκπαίδευσης ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΑΡΟΥ που «έφυγε» πρόωρα απ' τη ζωή, προσφέρω 30 ευρώ μέσω ΚΟ Ντεπό Θεσ/νίκης, προς τιμή του 18ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

Θανάσης Γκόγκογλου


ΡΟΛΑΝΔΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ
ΡΟΛΑΝΔΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΑΡΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΑΡΟΣ

ΚΥΜΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΥΜΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΙΩΤΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΙΩΤΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ