Κυριακή 1 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΕΡΕΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΕΡΕΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
φωτ.

Στη μνήμη του θείου μας ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ, για την ανέγερση του κτιρίου που θα στεγάσει το ιστορικό αρχείο του ΚΚΕ, προσφέρουμε 200 ευρώ, μέσω ΚΟ Γλυφάδας.

Θανάσης - Στέλλα - Νικόλας - Σοφία

***

φωτ.

Κοντεύουν τρία χρόνια που έφυγε από κοντά μου ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ, ο σύντροφός μου, και στα παιδιά μου ο Μαρίνος τους.

Προσφέρουμε για το ΚΚΕ 100 ευρώ και για το 18ο Συνέδριο 200, μέσω ΚΟ Γλυφάδας.

Τούλα - Τίνα - Γιώργος

* Επίσης, για τον Μαρίνο μας που έφυγε από κοντά μας η κουνιάδα του Κούλα και ο Γιώργος προσφέρουν 50 ευρώ μέσω ΚΟ Γλυφάδας.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη της αγαπημένης μας κουνιάδας και θείας ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΡΗΓΑ που έφυγε από κοντά μας στις 29/1/09 προσφέρουμε στο κόμμα που με πολλή ευγένεια και πίστη στήριξε σ' όλη τη διάρκεια της ζωής της, το ΚΚΕ, 150 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ ΛΙΟΥΜΗ ΑΙΓΑΛΕΩ. Ελένη, Θανάσης -Εφη, Παναγιώτης - Αθηνά, Γιάννης - Μαίρη, Χαρούλα - Φώτης.

***

φωτ.

Την 1η Φλεβάρη 2005 «έφυγε» από κοντά μας ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΕΤΑΚΗΣ. Στην Εθνική Αντίσταση αγωνίστηκε μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ. Για τη δράση του πέρασε 14 χρόνια στα κολαστήρια της Αίγινας, Τρίπολης, Γιούρας, Κηφισιάς, Αβέρωφ, Κέρκυρας, στο σύρμα της Μακρονήσου. Εμεινε ως το τέλος πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού, δραστήριος στο πλευρό του ΚΚΕ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 150 ευρώ για το αρχείο του Κόμματος.

Χαρίλαος Φλωράκης
Χαρίλαος Φλωράκης
Μαρία, Νίκος, Ντίνα Σερετάκη

***

φωτ.

Την Τρίτη 27 Γενάρη 2009 έγινε στο Μεσολόγγι η κηδεία του σ/φου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ (ΚΟΡΔΕΛΑΚΙΑ) ηλικίας 59 ετών. Γεννήθηκε στο Μεσολόγγι το 1949 και από 13 χρόνων εργάστηκε στην οικοδομή (μπογιατζής). Μετά τη μεταπολίτευση γίνεται μέλος του Κόμματος στην Καλλιθέα, μέλος της ΑΕ Νότιας Αχτίδας, ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση στο Σωματείο Οικοδόμων Καλλιθέας. Το 1979 επιστρέφει στο Μεσολόγγι όπου συνεχίζει την πλούσια δράση (μέλος ΑΕ Μεσολογγίου - Ναυπάκτου, εκλέγεται στο ΔΣ του ΕΚ Μεσολογγίου και μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Οικοδόμων).

Στη μνήμη του τα ξαδέλφια του Χρήστος, Ειρήνη και Ολυμπία Κανδηλιώτη πρόσφεραν στην ΚΟ Μεσολογγίου 120 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.


ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΗΓΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΗΓΑ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ