Τετάρτη 4 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Σήμερα στον «902 TV»

Στην τηλεόραση του «902» σήμερα θα δούμε:

Στις 18:00 «Γεύσεις παράδοσης». Επιμέλεια-παρουσίαση: Ευδοκία Πατσιλινάκου. Καλεσμένος της εκπομπής ο δημοσιογράφος και ερασιτέχνης μάγειρας Στέφανος Σιγάλας, ο οποίος ανοίγει την κουζίνα του για την εκπομπή.

Στις 19.00 «Εμείς οι άλλοι». Ερευνα - παρουσίαση: Παύλος Ρούφας. Ο 24χρονος Χαντέμ από το Αφγανιστάν θα ξετυλίξει την προσωπική του Οδύσσεια. Μέσα από τα μάτια του, θα παρακολουθήσουμε τη σκληρή ζωή του στο Αφγανιστάν και την ακόμη πιο σκληρή διαδρομή του από τη χώρα του στην Ελλάδα. Στη συνέχεια μέσα από τις διηγήσεις του θα αποδειχθεί ο «παράδεισος» που του επιφύλασσε η Ευρωπαϊκή Ενωση.

Στις 22:00 «Στην άκρη του νήματος». Ερευνα-παρουσίαση: Κώστας Τσίφτης, Βούλα Τσιβόλα και Μαρίνος Γκασιάμης. Η εκπομπή θα ασχοληθεί με τις διάφορες μορφές ενέργειας και θα αποκαλύψει ποιοι κερδίζουν και πόσα. Θα προσεγγίσει την «πράσινη οικονομία» και θα δώσει ουσιαστικές απαντήσεις που αφορούν στη ρεαλιστική διέξοδο για την ενεργειακή επάρκεια της χώρας και την αξιοποίηση όλων των πηγών ενέργειας.

Στις 23.00 «.. δεν άνθισαν ματαίως» Αφιερωμένη στον Νίκο Καρούζο είναι η εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει η Σοφία Αδαμίδου. Για τον σπουδαίο μας ποιητή μιλούν ο ποιητής και φίλος του Γιώργος Κακουλίδης και ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, επίσης φίλος του, Γιώργος Σγουράκης. Ο Νίκος Καρούζος, εκφραστής της απλότητας και της άκρας λιτότητας στην προσωπική του ζωή, συστηματικά αποφεύγοντας την «υποταγή» στις «μικροανάγκες βολής», κατάφερε να παραμείνει αλώβητος, σαν πραγματικός «αντιστασιακός» του συστήματος μέχρι τα στερνά της ύπαρξής του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ