Πέμπτη 5 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΥΡΑ ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΗ
ΑΥΡΑ ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΗ
ΦΩΤΟ

Στις 2/2/2009 έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος κομμουνιστής κι αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, ΝΩΝΤΑΣ ΣΚΑΛΤΣΑΣ, σε ηλικία 96 χρόνων. Η γυναίκα του Μαρία, και η κόρη του, Σωτηρία, προσφέρουν στο Κόμμα του, το ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Υμηττού 100 ευρώ για το 18ο Συνέδριο σύμφωνα με την επιθυμία του.

* Επίσης στη μνήμη του συντρόφου ΝΩΝΤΑ ΣΚΑΛΤΣΑ προσφέρουν στο ΚΚΕ προς τιμήν του 18ου Συνεδρίου 100 ευρώ, οι κουμπάροι και φίλοι του Ντόρα και Βλάσης Παπαγιαννακόπουλος.

***

φωτο 2

Στη μνήμη των αξέχαστων συντροφισσών ΑΥΡΑΣ ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΗ, ΡΟΥΛΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΥ, ΛΟΥΛΑΣ ΛΟΓΑΡΑ, ΜΑΡΙΑΣ ΡΑΠΤΗ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω «Ριζοσπάστη», 100 ευρώ.

Λ.Ν.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου και φίλου ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, γιατρού της Αταλάντης, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟ «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ.

Γ. Μωραΐτης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των συντρόφων του «Ριζοσπάστη» ΤΑΚΗ ΜΑΜΑΤΣΗ, ΓΙΩΡΓΗ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ, ΤΑΚΗ ΑΔΑΜΟΥ, ΖΗΝΩΝΑ ΖΟΡΖΟΒΙΛΗ, ΜΑΚΗ ΛΙΜΠΕΡΑΤΟΥ, ΘΑΝΑΣΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΠΕΡΙΚΛΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΑΚΙΡΗ, ΡΙΤΣΑΣ ΤΣΙΑΚΙΡΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΝΑΚΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΛΑΒΟΥ, ΧΑΡΙΚΛΕΙΑΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ, ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΡΑΝΤΑΝΗ, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη», προσφέρω 300 ευρώ.

Θ.Μ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του σεμνού αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΡΟΥΒΑΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, σύντροφοι απ' την Κομματική Οργάνωση Καματερού προσφέρουν 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 60 χρόνια από τον θάνατο του αγαπημένου μας αδελφού ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑΜΠΙΔΗ και 61 χρόνια από το θάνατο της αγαπημένης αδελφής μας ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΡΑΜΠΙΔΗ που σκοτώθηκαν στον ΔΣΕ. Στη μνήμη τους, στη μνήμη των γονιών μας, των συζύγων μας και όλων των συγγενών, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Ωραιοκάστρου, 200 ευρώ για τα 90 χρόνια του ΚΚΕ.

ΡΟΥΛΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΥ
ΡΟΥΛΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΥ
Οι αδελφές Ελπίδα Φλέτσου και Αγγελική Ατζαμόγλου

***

Στη μνήμη του ΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ που έφυγε από τη ζωή πριν 2 χρόνια, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας, 200 ευρώ.

Φωτό

Στη μνήμη της αγαπημένης μας γιαγιάς ΜΗΛΙΑΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ πάντα πιστή στο Κόμμα, στον αγώνα του λαού μας για καλύτερες μέρες έδωσε 3 παιδιά της το 1946 (2) και το 1949 (1), προσφέρουμε 250 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση και προς τιμήν του 18ου Συνεδρίου του Κόμματός μας που δεν πρόλαβε να το δει νόμιμο, μέσω της ΚΟΒ Προσφυγικών Πάτρας.

Τα εγγόνια της

Μηλιά, Ανδρομάχη και Θανάσης του Νικολάου Θεοφιλάτου

***

Φωτό

Στη μνήμη του αγαπημένου φίλου μου ΠΑΣΧΑΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, που έφυγε σύντομα από τη ζωή, αντί στεφάνου, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Αγίου Σπυρίδωνα Αιγάλεω. Φίλε θα σε θυμάμαι πάντα.

Νίκος Μετοικίδης

***

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο της μητέρας μας ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΥΛΑΤΟΥ-ΚΑΡΑΒΑ και στη μνήμη της η οικογένειά της προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Σεπολίων, 200 ευρώ για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης.

Οικογένεια Καραβά

***

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΛΕΒΙΖΑΚΟΣ από τα μαθητικά του χρόνια εντάχτηκε στις γραμμές του ΚΚΕ, πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού.

Από τη Σχολή Ικάρων όπου φοιτούσε εκδιώχτηκε όταν έγινε γνωστή η δράση και η ιδεολογία του. Συνέχισε τον αγώνα του στις τάξεις του ΕΛΑΣ και του Δημοκρατικού Στρατού παρά τις αρνητικές συνέπειες που είχε η οικογένεια του εξαιτίας της δράσης του.

Εμεινε σταθερός στις αξίες του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του πριν από λίγους μήνες.

Ηταν ένα άτομο χαρισματικό που με τις πράξεις και τη συμπεριφορά του συνεισέφερε στην προώθηση της ιδεολογίας του σοσιαλισμού στην ελληνική κοινωνία.

ΜΑΜΑΤΣΗΣ ΤΑΚΗΣ
ΜΑΜΑΤΣΗΣ ΤΑΚΗΣ
Στη μνήμη του, η αδερφή του Λούλα Μπουρδάκου και τ' ανίψια του Πέπη και Κώστας προσφέρουν το ποσό των 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

***

Στη μνήμη των συντρόφων και φίλων μου ΤΑΚΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ από τα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων και του ΡΟΥΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ (ΡΟΥΣΟΓΙΑΝΝΟ) από τΙς Αραχαμίτες Αρκαδίας, προσφέρω 200 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ηλιούπολης.

Βασίλης Μανθάς

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΟΥΤΣΙΚΑ που αγωνίστηκε για μια δίκαιη κοινωνία, συμπορευόμενος με το ΚΚΕ στηρίζοντας πάντα την πολιτική του και παλεύοντας μαζί του ως την τελευταία στιγμή της ζωής του, προσφέρω στο ΚΚΕ 30 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών

Νίκος Παναγόπουλος.

***

Στη μνήμη του συζύγου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΥΣΙΝΑ, του αδελφού μου ΘΑΝΑΣΗ ΣΟΦΟΥ και του λατρευτού μου φίλου ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΡΑΤΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ για την επιτυχία του 18ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ν. Κόσμου

Ιωάννα Χρυσίνα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΝΙΩΤΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του Δημοκρατικού Στρατού, που έφυγε στις 27/12/2008, η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ μέσω της ΤΟ ΑΣΟΕΕ της ΚΝΕ.


ΤΣΟΥΤΣΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΣΟΥΤΣΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΣΚΑΛΤΣΑΣ ΝΩΝΤΑΣ
ΣΚΑΛΤΣΑΣ ΝΩΝΤΑΣ

ΚΑΡΑΜΠΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΡΑΜΠΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΡΟΥΒΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΡΟΥΒΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ ΜΗΛΙΑ
ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ ΜΗΛΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ΑΡΝΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΡΝΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ