Πέμπτη 12 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Αγκάλιασε την πρόκριση

Ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας απέκτησε χτες ο Παναθηναϊκός που στην ελληνική κόντρα των προημιτελικών επιβλήθηκε του Ολυμπιακού στη Γλυφάδα με 3-0 σετ (29-27, 25-23, 25-21). Ετσι ενόψει της ρεβάνς στου Ρέντη οι «πράσινοι» χρειάζονται μόλις ένα σετ προκειμένου να σφραγίσουν και τυπικά την πρόκριση. Η απόδοση του Αγκάμεζ που ήταν ο κορυφαίος των νικητών (και κορυφαίος του παιχνιδιού) και η εκμετάλλευση των λαθών του Ολυμπιακού, κυρίως στην υποδοχή, σε κρίσιμα σημεία και των τριών σετ (ιδιαίτερα στους τελευταίους πόντους) ήταν τα στοιχεία που έκριναν το παιχνίδι...

  • Αγκαλιά με την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ βρίσκεται η ΕΑ Πατρών που στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση επικράτησε στην έδρα της της Γαλατάσεραϊ με 3-0. Για την ίδια διοργάνωση στις γυναίκες ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στην τετράδα μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Μαρκόπουλου με 3-1.
  • Υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Ιταλού Φλάβιο Γκουλινέλι ο Ηρακλής για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αγωνίζεται στην Πορτογαλία με αντίπαλο τη Βιτόρια (22.30) με σκοπό να βάλει τις βάσεις ενόψει της ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ