Κυριακή 15 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παιδικό πρόγραμμα σήμερα στο «Συρμό»

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες της ΚΝΕ στο «Συρμό» με πλούσιο πρόγραμμα, συναυλίες, εκδηλώσεις, προβολές ταινιών καθώς και παιδικό πρόγραμμα.

Σήμερα Κυριακή στις 11 το πρωί, παίρνει «θέση» στο «Συρμό» το παιδικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε παιδιά νηπιακής ηλικίας και μεγαλύτερα. Πρόκειται για το μουσικό παραμύθι του Δημήτρη Μπασλάμ, «Ο Γαργαληστής», το οποίο παρουσιάζει σε μια χοροθεατρική διαδραστική παράσταση η Ομάδα Χορού της ΚΝΕ. Ο «Γαργαληστής» είναι ένας ληστής, που κλέβει λίγο από το γέλιο των παιδιών που τους περισσεύει και φτιάχνει ένα άρωμα του γέλιου για τα παιδιά που τους λείπει το γέλιο και η χαρά. Οταν «κλέβει» λίγο από το γέλιο ενός παιδιού, του αφήνει ένα γράμμα εξηγώντας του ότι σε εσένα δεν κοστίζει τίποτα, αλλά θα βοηθήσει κάποιον άλλον...

Ακόμα, σήμερα στις 9 μ.μ., προγραμματίζεται συναυλία μέταλ μαθητικών συγκροτημάτων, με τους «Homo Sapiens» και τους «Dust and Bones».

Αύριο Δευτέρα στις 9.30 μ.μ. προγραμματίζεται εκδήλωση για τον Γιάννη Ρίτσο.

Την Τσικνοπέμπτη 19 Φλεβάρη, στις 10.30 μ.μ. διοργανώνεται γλέντι με τους «Σημεία των καιρών». Την Παρασκευή 20 Φλεβάρη στις 10.30 μ.μ. διοργανώνεται πάρτι από την ΕΔΟΝ Κύπρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ