Παρασκευή 20 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Καθάρισαν... με το καλημέρα

Αποκτώντας νωρίς νωρίς αυτό που ήθελαν (ένα σετ) Ηρακλής, Παναθηναϊκός και ΕΑ Πατρών κατάφεραν στις χτεσινές ρεβάνς των παιχνιδιών τους να προκριθούν στην επόμενη φάση των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων, χάρις και στις πρώτες νίκες τους επί των αντιπάλων τους με 3-0.

Ο «Γηραιός» φιγουράρει στους οκτώ του Τσάμπιονς Λιγκ (θα αντιμετωπίσει τη Φριντρισχάφεν) μετά τη νίκη του για δεύτερη φορά επί της Βιτόρια με 3-2 σετ στον Εύοσμο, διατηρώντας το αήττητό του. Η ελληνική ομάδα πήρε το πρώτο σετ που της έδωσε την πρόκριση, με αποτέλεσμα να χαλαρώσει στη συνέχεια και οι φιλοξενούμενοι να προηγηθούν 2-1.

Στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός, παρά την ήττα του με 3-2 από τον Ολυμπιακό στου Ρέντη. Ωστόσο, τα πάντα κρίθηκαν με το... καλημέρα, αφού οι «πράσινοι», έχοντας για άλλη μια φορά κορυφαίο τον Αγκάμεζ (4 άσους) πήραν το πρώτο σετ 25-20, τελειώνοντας την υπόθεση πρόκριση και βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων. Το παιχνίδι πάντως ακόμα και έτσι συνέχισε να είναι ντέρμπι, με τους δυο αντιπάλους να επιζητούν με πάθος τη νίκη.

Σπουδαία επιτυχία σημείωσε και η ΕΑ Πατρών, που προκρίθηκε στο φάιναλ φορ του Τσάλεντζ Καπ, παρά την ήττα της στην Τουρκία με 3-2 από τη Γαλατάσεραϊ. Οι Πατρινοί κατάφεραν να προηγηθούν 1-0 σετ σφραγίζοντας την πρόκριση και στη συνέχεια προσπάθησαν και για λόγους γοήτρου να πάρουν τη νίκη.

  • Το παιχνίδι μεταξύ ΑΟ Κηφισιάς - ΠΑΟΚ στο «Ζηρίνειο» (16.00) ανοίγει σήμερα την αυλαία της 17ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ