Παρασκευή 27 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1
Επεσε σχεδόν αμαχητί...

Ονειρο ήταν και πάει... Ο Ολυμπιακός για μια ακόμη φορά δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και αποκλείστηκε από τη Σεντ Ετιέν για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ με δεύτερη ήττα 1-2 μετά το 1-3 στο στάδιο «Καραϊσκάκη». Χωρίς επιθετικούς προσανατολισμούς, παρά τις απουσίες των Γκαλέτι, Μπελούτσι, Ντομί, Α. Παπαδόπουλου, ο Βαλβέρδε μάλλον φοβήθηκε ένα ματς που λογικά, όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση, ήταν χαμένο. Δεν πίεσε όσο έπρεπε και βρέθηκε σχετικά εύκολα πίσω στο σκορ, με δυο γκολ «καρμπόν». Στο 45' ο Παγιέ με ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Νικοπολίδη και με τον ίδιο τρόπο στην επανάληψη, στο 57', ο Ιλάν έδιωξε κάθε ελπίδα για τους «ερυθρολεύκους» να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή.

Το μόνο που σημείωσε ο Ολυμπιακός ήταν το γκολ της... τιμής στο 75', με ωραίο σουτ του Οσκαρ έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Πολ Αλαέρ. Τώρα οι Πειραιώτες στρέφουν τα ενδιαφέρον στις εγχώριες υποχρεώσεις, με αρχή το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Ζανό, Βαρό (82' Σοζέ), Ταυλαρίδης, Μπαγιάλ, Νταμπό, Ματουϊντί (72' Μπεναλουά), Μασάντο, Παγιέ (62' Τζιλιοτί), Ντερνίς, Μιραλάς, Ιλάν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Αντζας, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης (46' Ντάρμπισαρ), Πατσατζόγλου, Ντουντού (76' Μενδρινός), Λέτο, Οσκαρ, Ντιόγο (65' Μήτρογλου).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ