Σάββατο 7 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΛΑΧΑΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πόρισμα αποκαλύπτει κατασπατάληση δημόσιου χρήματος

Καταγγελία της «Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης»

Για κατασπατάληση των οικονομικών του δήμου και γενικότερα για την αντιλαϊκή και περιβαλλοντοκτόνα πολιτική της, καταγγέλλει τη διοίκηση του Δήμου Λαχανά Θεσσαλονίκης (ΝΔ) η «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση».

Το πόρισμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου αποκαλύπτει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το όργιο κακοδιαχείρισης, κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος και αυθαιρεσίας, που διαχρονικά συντελείται στο Δήμο Λαχανά. Διαπιστώνεται ότι εκατομμύρια ευρώ που εισπράχθηκαν ως αντισταθμιστικά οφέλη για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ στην περιοχή και έπρεπε να δαπανηθούν για έργα αναβάθμισης της περιοχής, έχουν σπαταληθεί σε δεξιώσεις και εκδρομές, που στόχο είχαν τη μαζική εξαγορά συνειδήσεων και τη δημιουργία εκλογικής πελατείας. Παράλληλα, διαπιστώνονται όργια σε παραδόσεις και παραλαβές έργων, αγορά υλικών κλπ.

«Οι άθλιες επιδόσεις της Δημοτικής Αρχής πάνε χέρι χέρι με τη γενικότερη αντιλαϊκή πολιτική, την αδιαφορία για τον αφανισμό των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, την ανεργία, την τάση εγκατάλειψης και ερήμωσης των χωριών μας κ.ά.», σημειώνει η ΔΑΚ. Και δηλώνει ότι θα εντείνει τις προσπάθειες, ώστε να εκφραστεί μαζικά και αποφασιστικά η αντίσταση του λαού της περιοχής στη γενικότερη αντιλαϊκή πολιτική του δικομματισμού, μακρύ χέρι της οποίας αποτελούν και οι δήμοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ