Κυριακή 15 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Στα μέτρα των ισχυρών

Στη Φυλή θα αγωνιστεί σήμερα ο ΠΑΟ

Eurokinissi

Στη Φυλή θα αγωνιστεί σήμερα ο ΠΑΟ
Στα μέτρα των πρωτοπόρων είναι η 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ λίγκα σήμερα. Ο Ολυμπιακός που οδηγεί εκ του ασφαλούς την κούρσα θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη (19.00 ΝΕΤ). Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αναφερόμενος στο ματς τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Ο Ηρακλής μπορεί να μην είναι ψηλά στη βαθμολογία όμως έχει καλή ιστορία και ποιότητα και μπορεί να μας κάνει τη ζημιά. Πάμε από αρχή να πιέσουμε, ώστε να φτάσουμε στη νίκη που θα μας δώσει ένα ακόμη προνόμιο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός του Γηραιού Μάκης Κατσαβάκης δήλωσε: «Αναμφίβολα το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Μετά τη νίκη μας επί του Πανιωνίου, έχουμε καλή ψυχολογία και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πάντως, το άγχος θα το έχει ο αντίπαλός μας και όχι εμείς που θα παλέψουμε για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς».

Στη Φυλή, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ουραγό και μάλλον καταδικασμένο Θρασύβουλο (19.00 ΝΟΒΑ). Ο τεχνικός του τριφυλλιού Χεν Τεν Κάτε επεσήμανε: «Μπορεί ο αντίπαλός μας να είναι σε δεινή βαθμολογική κατάσταση, όμως αυτό δεν πρέπει να είμαστε χαλαροί. Παίζουν για την αξιοπρέπειά τους και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε. Είμαστε ασφαλώς το φαβορί, αυτό όμως πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουμε στη νίκη, γιατί πρέπει να διεκδικήσουμε την καλύτερη δυνατή θέση».

Τον Ηρακλή υποδέχεται σήμερα ο Ολυμπιακός

Eurokinissi

Τον Ηρακλή υποδέχεται σήμερα ο Ολυμπιακός
Από τη μεριά του, ο προπονητής του Θρασύβουλου Σάκης Τσιώλης τονίζει: «Γνωρίζουμε ότι είναι σχεδόν απίθανο να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Εχουμε, όμως, φιλότιμο και θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε από τα υπόλοιπα ματς που απομένουν. Ο ΠΑΟ είναι αναμφισβήτητα το φαβορί, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Στην Κομοτηνή, ο Πανθρακικός θα φιλοξενήσει τον Πανσερραϊκό (16.45 ΝΟΒΑ). Η ομάδα της Θράκης θέλει τη νίκη, ώστε να ξεφύγει οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη. Ο τεχνικός των πράσινων κ. Φερέρα τονίζει: «Αν πετύχουμε το τρίποντο, νομίζω ότι θα εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Ομως, αυτό για να το καταφέρουμε πρέπει να πιάσουμε καλή απόδοση. Αλλωστε, ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας παλεύει για την παραμονή και θα είναι μια δύσκολη αποστολή».

Στην Λιβαδειά (16.45) η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο. Ο τεχνικός ηγέτης των Βοιωτών Μότσα Βούκοτιτς επισήμανε: «Παίζουμε με μια καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στη νίκη, ώστε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας στην κατηγορία. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και νομίζω ότι τελικά θα γελάσουμε τελευταίοι». Ο κόουτς των κυανέρυθρων Τάκης Σταματόπουλος είπε: «Το τελευταίο διάστημα είμαστε σε αγωνιστική πτώση, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να βρούμε το δρόμο μας. Πάμε στο Λεβαδειακό, με στόχο τη νίκη και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αξίζουμε σίγουρα κάτι καλύτερο».

Τέλος, στο Παγκρήτιο, ο Εργοτέλης θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης (15.00). Ο Νίκος Καραγεωργίου προπονητής των γηπεδούχων είπε: «Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ανοικτό ματς, αφού και οι δυο ομάδες μάλλον έχουν γλιτώσει τον υποβιβασμό. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα όλα τα ματς».

Οσον αφορά τον τεχνικό της Τρίπολης Νίκο Κωστένογλου τονίζει: «Είναι ένα ματς με δυο ισοδύναμες ομάδες και ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι, αφού δεν υπάρχει βαθμολογικό άγχος. Και οι δύο παίζουμε επιθετικά και πιστεύω ότι ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο θα χαρεί παιχνίδι».


Ανδρ. ΠΑΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ