Παρασκευή 24 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΚΑΙΡΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ

Στην Ανατολική Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο, Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα αρχικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες στις νοτιότερες περιοχές και χιόνια στα ορεινά. Σταδιακά όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και αργά τη νύχτα θα σταματήσουν. Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων τις πρωινές ώρες στη Θράκη.

Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, στα δυτικά έως ισχυροί, στα ανατολικά έως θυελλώδεις και στο Αιγαίο τοπικά πολύ θυελλώδεις με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια μείον 5-7, στα κεντρικά μείον 2-11, στα υπόλοιπα από 0-15 και στη Θεσσαλονίκη μείον 1-5 βαθμούς.

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο στα βόρεια και ανατολικά του νομού, κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί ισχυροί και στα ανατολικά πολύ ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-10, αλλά στα βόρεια θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ