Τρίτη 24 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Τα βλέμματα στο Λιντς

Το παιχνίδι στο «Ελαντ Ρόουντ» μεταξύ της Λιντς και της Μπαρτσελόνα ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ενα παιχνίδι που... καίει και τις δύο ομάδες, ιδιαίτερα την Μπαρτσελόνα η οποία έχει μείνει πίσω και θα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης αν θέλει να συνεχίσει στο θεσμό. Η Μπάρτσα είναι σε πολύ καλή φόρμα, αφού προέρχεται από μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων τόσο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, με αποκορύφωμα τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος επί της Ρεάλ Μαδρίτης (2-0), ενώ από την άλλη πλευρά η Λιντς έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Εντούτοις, ακόμα και με ισοπαλία σφραγίζει και τυπικά την πρόκριση. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μπεσίκτας υποδέχεται τη Μίλαν.

Για τον 6ο όμιλο, η Μπάγερν φιλοξενεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου τη Χέλσινγκμποργκ, ενώ την ίδια ώρα η Παρί Σεν Ζερμέν τη Ρόζενμποργκ στο «Παρκ ντε Πρενς» του Παρισιού. Οι Βαυαροί επέστρεψαν στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα και θέλουν τη νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Σουηδίας για να ελπίζουν και στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του 6ου ομίλου. Η Παρί έχει μπει σε περιπέτειες και θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στους Βίκινγκ (ισοβαθμούν με 6β. στη δεύτερη θέση), κάτι βέβαια που δε θα είναι καθόλου εύκολο.

Τέλος, στο Βέλγιο και για τον 7ο όμιλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φιλοξενείται από την Αντερλεχτ, ενώ η Ντιναμό Κιέβου υποδέχεται την Αϊτχόβεν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ