Κυριακή 5 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

Ο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣΟμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, συνεχίζοντας την ιστορική του διαδρομή, ανοίγει μια νέα σελίδα στη δραστηριότητά του, με τη διοργάνωση μικρών Ανοικτών Τουρνουά χωρίς παράβολο, με τη φιλοδοξία να σταθεροποιηθούν αυτά και να συνεχιστούν όλο το χρόνο.

Το 1ο Ανοικτό Εαρινό Τουρνουά ξεκίνησε στις 22 Μάρτη στο εντευκτήριο του ΣΟΝΦ - Πλατεία Κολοκότρωνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος και Μανδηλαρά) και θα συνεχιστεί, κάθε Δευτέρα και Σάββατο, μέχρι στις 13 Απρίλη με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η οικογένεια του ΣΟΝΦ, όμως, είχε και μια δυσάρεστη απώλεια με το χαμό, στις 20 Μάρτη, της 48χρονης σκακίστριας Ζωής Βλάχου, που έδωσε άνιση μάχη με την κακιά ασθένεια της εποχής μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΟΝΦ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και ιδιαίτερα στους γιους της Σαράντη και Φώτη.

ΧΤΕΣΣάββατο ξεκίνησε στο Σκακιστικό Ομιλο Αμπελοκήπων (Μακρυνίτσας 12-14 πλησίον ΜΕΤΡΟ «Αμπελόκηποι»), το 95ο Ανοικτό τουρνουά με χρηματικά (αλλά και το... απαραίτητο παράβολο των 30 ευρώ) έπαθλα 700 ευρώ για τους 3 πρώτους της γενικής κατάταξης, αλλά και για τους πρώτους των κατηγοριών, Βετεράνων, 1η γυναίκα, 1ο έφηβο και στον 1ο νικητή χωρίς διεθνές ΕΛΟ. Επίσης, για τους κάτω των 18 χρ. νικητές θα υπάρχουν σκακιστικά βιβλία.

Για όσους δεν πρόλαβαν τη χτεσινή έναρξη, μπορούν να αγωνιστούν αύριο Δευτέρα στον «ενδιάμεσο» 1ο γύρο. Οι αγώνες διεξάγονται - με ελεύθερη είσοδο για το κοινό - κάθε Τετάρτη και Σάββατο (εκτός της Μ. Τετάρτη και του Μ. Σαββάτου) και ώρα 17.30 μέχρι τις 15 Μάη 2009. Τέλος, νικητής στο Ανοικτό Τουρνουά (το 5ο στα 15 χρόνια που έχει πεθάνει) στη μνήμη του Τριάντ. Σιαπέρα ήταν ο Δεληθανάσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ