Παρασκευή 24 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
Τηλεόραση
Παραμονή με μουσικές διαδρομές

Οικοδεσπότες του εορταστικού προγράμματος της ΝΕΤ απόψε στις 10 το βράδυ είναι οι Μπήλιω Τσουκαλά, Ανδρέας Ροδίτης και Λένα Αρώνη
Οικοδεσπότες του εορταστικού προγράμματος της ΝΕΤ απόψε στις 10 το βράδυ είναι οι Μπήλιω Τσουκαλά, Ανδρέας Ροδίτης και Λένα Αρώνη
Παραμονή Χριστουγέννων απόψε και όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ετοιμάσει ένα εορταστικό πρόγραμμα. Τα ιδιωτικά κανάλια θα «γιορτάζουν» την Παραμονή των Χριστουγέννων κυρίως μέσα από τις ελληνικές σειρές που θα έχουν εορταστικό χρώμα. Το ίδιο δε συμβαίνει με την ΕΡΤ, που έχει ετοιμάσει έστω και ελάχιστα εορταστικά προγράμματα, τα οποία θα κρατήσουν ευχάριστη συντροφιά στους τηλεθεατές. Γιατί κυρίως σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς ο «εορτασμός» γίνεται με μεταδόσεις προγραμμάτων κέντρων διασκέδασης.

«Εκδρομείς του αιώνα» είναι ο τίτλος του εορταστικού προγράμματος της ΝΕΤ, που θα μεταδοθεί στις 22.00. Ενα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με οικοδεσπότες τους συντελεστές της εκπομπής «Συν και Πλην», την Μπήλιω Τσουκαλά, τον Ανδρέα Ροδίτη και τη Λένα Αρώνη. Οι «εκδρομείς του αιώνα» υπόσχονται ένα ενδιαφέρον μουσικό ταξίδι, μια διαδρομή σε ήχους νοσταλγικούς που δεν ξεχνιούνται. Η μουσική διαδρομή ξεκινά από το τσάρλεστον και φθάνει μέχρι τους ρυθμούς της εποχής μας. «Οδηγός» στο μουσικό λεωφορείο θα είναι ο μαέστρος Γιώργος Θεοδοσιάδης και «συνοδηγός» η χορογράφος Κατερίνα Βούλγαρη. Στο εορταστικό πρόγραμμα συμμετέχουν πρωταγωνιστές της σύγχρονης θεατρικής σκηνής όπως οι Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Τάσος Χαλκιάς, Γιάννης Βούρος, Ελένη Κούρκουλα, Ναταλία Τσαλίκη, Εβελίνα Παπούλια, Μελίνα Μποτέλη, Γιώργος Λέφας, Γιώργος Γαλίτης, Σοφία Φιλιππίδου, Λουκία Πιστιόλα, Σία Κοσκινά, Ελπίδα Πραμάς, Καλλιόπη Ευαγγελίδου, Αγγελος Παπαδημητρίου, Ζωή Ναλμπάντη και το συγκρότημα της ελληνικής ροκ σκηνής «Socrates». Τις εικόνες των μουσικών σταθμών «έστησε» ο σκηνοθέτης Νίκος Καλοκαιρινός. Τα κείμενα έγραψαν οι Αγγελος Πυριόχος και Πάνος Χατζηκουτσέλης.

Στη ΝΕΤ η Σεμίνα Διγενή και η εκπομπή «Ωρα Ελλάδος», που μεταδίδεται στις 13.45 , γιορτάζουν την Παραμονή των Χριστουγέννων στη Νέα Σκιώνα της Χαλκιδικής με παραδοσιακό τρόπο και παρέα τους κατοίκους της περιοχής. Η εκπομπή περιλαμβάνει, επίσης, ένα ταξίδι που ξεκινά από τη Φλώρινα και τη Θεσσαλονίκη, φθάνει στη Νέα Υόρκη και στη Λαπωνία, καταγράφοντας τον Αϊ-Βασίλη, σε όλον τον κόσμο.

Από την εκπομπή «Νύχτα αγγέλων», θα στείλει η ΕΤ-1 απόψε στις 22.00 τις ευχές της στους τηλεθεατές. Σ' ένα από τα πιο ιστορικά στέκια της Αθήνας, στο «Χάραμα» η ΕΤ-1 φιλοξενεί τους άνδρες της Πυροσβεστικής τιμώντας τη δράση τους σε δύσκολες στιγμές, καθώς και τους αρσιβαρίστες, που με τις νίκες τους έκαναν όλους τους Ελληνες να χαμογελάσουν. Στο «Χάραμα» συντροφιά στους παραβρισκόμενους και στους τηλεθεατές θα κρατήσει η Κατερίνα Κούκα και οι συνεργάτες της Λάμπρος Καρελάς, Κρινιώ Νικολάου, Γιάννης Ματσούκας, Νίκος Ξύδης και Χαρά Πομόνη. Τη σκηνοθετική ευθύνη για το πρόγραμμα την έχει ο Στέλιος Ράλλης. Το πρόγραμμα παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Τη σκυτάλη αμέσως μετά στην ΕΤ-1, στη 01.00 παίρνουν «Ολοι οι ρεμπέτες του ντουνιά», στην εορταστική εκπομπή «Οπως μας αρέσει», με τους Δήμητρα Γκουντούνα, Κώστα Κωβαίο, Γρηγόρη Μελά και Ολγα Πολίτου. Ενα πρόγραμμα με αυθεντικά ρεμπέτικα τραγούδια, που τα ερμηνεύει ο Βαγγέλης Κορακάκης με το συγκρότημά του. Το πρόγραμμα μαγνητοσκοπήθηκε στο κέντρο «Μαγιοπούλα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ