Τετάρτη 8 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Δεύτερη πράξη

Με τους φιλοξενούμενους να έχουν προβάδισμα στα προγνωστικά εξαιτίας των νικών τους στα πρώτα παιχνίδια και τους γηπεδούχους να απειλούν με όπλο την έδρα τους για την ισοφάριση, διεξάγεται σήμερα η 2η αγωνιστική της Α` φάσης των πλέι οφ στην Α1. Αναλυτικά το πρόγραμμα: (Βασιλικά 18.00 Novasports 2), Αρης - Ηρακλής, (ΠΑΟΚ, 18.00) : ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, (Λαμίας, 19.00 Star ΚΕ): Λαμία - Ολυμπιακός . Τα τρίτα παιχνίδια εάν χρειαστούν θα γίνουν την Παρασκευή.

  • Σε τρίτο παιχνίδι στην Πάτρα θα λύσουν τις διαφορές τους ΕΑ Πατρών και Φοίνικας Σύρου μετά τη νίκη των «κουρσάρων» με 3-1 στο δεύτερο παιχνίδι στη Σύρο ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1 στις νίκες.
  • Βαρύς αναμένεται να είναι ο πέλεκυς της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για τον Ηρακλή για τα επεισόδια των οπαδών του με τους άνδρες ασφαλείας του γηπέδου «Ο2» στην Πράγα λίγο πριν την έναρξη του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Βαρύ πρόστιμο ή τιμωρία της έδρας φαίνεται να είναι τα πιο πιθανά, ενώ θεωρητικά υπάρχει ακόμα και το σενάριο αποβολής από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ