Τετάρτη 15 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Σήμερα στον «902 TV»

Με το θέμα των μεταναστών θα ασχοληθεί σήμερα η εκπομπή «Εμείς οι άλλοι», ενώ μια γεύση «μαγειρικής» των ημερών του Πάσχα θα πάρουμε στην εκπομπή «Γεύσεις παράδοσης». Θα δούμε:

Στις 18:00 την εκπομπή «Γεύσεις παράδοσης» Η επιμέλεια και παρουσίαση είναι της Ευδοκίας Πατσιλινάκου. Η εκπομπή φιλοξενεί την Μαίρη Παναγάκου, συγγραφέα και ερευνήτρια λαϊκών παραδόσεων. Η Μαίρη Παναγάκου μας μαθαίνει οικολογικούς τρόπους για τη βαφή των αυγών και μας σερβίρει μαγειρίτσα.

Στις 19.00 «Εμείς οι άλλοι». Η έρευνα και η παρουσίαση είναι του Παύλου Ρούφα. Η εκπομπή θα ασχοληθεί με τις κατακτήσεις του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος που βελτιώνουν τη ζωή, την καθημερινότητα και τις συνθηκες εργασίας των ξένων μεταναστών στη χώρα μας. Εκπρόσωποι ταξικών συνδικάτων, καταθέτουν την εμπειρία τους από τους πολύμορφους αγώνες, στέλνοντας το μήνυμα ότι βρίσκονται στο πλευρό των ξένων εργατών που μένουν και εργάζονται στη χώρα μας. Μία παρέμβαση που συμβάλλει καθοριστικά στην κατάκτηση ενός καλύτερου τρόπου ζωής και βελτίωσης των συνθηκών εργασίας, τόσο για τους μετανάστες, όσο και για τους Ελληνες εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ