Τρίτη 5 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Γιώργος Καρυπίδης
Γιώργος Καρυπίδης
Φωτό

Στη μνήμη του πατέρα μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ο οποίος γεννήθηκε στη Μεταμόρφωση Κιλκίς, το 1934, και πέθανε, στις 5 Μαΐου 2008, πολιτικός πρόσφυγας στην πόλη Κρνοβ της Τσεχίας, προσφέρω στην ΚΟΘ του ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

Στη μνήμη της συντρόφου μου ΙΩΑΝΝΑΣ, οπαδού και αρωγού του ΚΚΕ, που «έφυγε», πρόσφατα, από τη ζωή, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πλάκας.

Γιάννης Γ.

***

φωτό 3

Στη μνήμη του πατέρα μου ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΡΔΕΡΙΔΗ που τον απαγχόνησαν οι Γερμανοί κατακτητές στην πλατεία του Κιλκίς στις 7 Οκτωβρίου 1943. Του θείου μου ΚΟΣΜΑ ΣΕΡΔΕΡΙΔΗ που εκτελέστηκε από τους κατακτητές την Πρωτομαγιά του 1944 μαζί με τους άλλους 199 συντρόφους κομμουνιστές. Του θείου μου ΠΑΥΛΟΥ ΣΕΡΔΕΡΙΔΗ και στη μνήμη όλων των παλικαριών του χωριού μας, Γερακαριό Κιλκίς, που έχασαν τη ζωή τους στην Αντίσταση, προσφέρω 150 ευρώ στο ΚΚΕ.

Γρηγόρης Σερδερίδης

***

Στη μνήμη της αγαπημένης μας κόρης ΑΝΝΟΥΛΑΣ, των αγαπημένων συναγωνιστριών φίλων μας που ξεχώριζαν για την αναπτυγμένη ταξική και πατριωτική τους συνείδηση, της ΒΟΥΛΑΣ και ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. Επίσης, στη μνήμη των ΕΑΜιτών αδελφών μας ΓΙΑΝΝΗ, ΝΙΚΟΛΑ, ΛΕΩΝΙΔΑ, ΜΑΡΙΤΣΑΣ και ΑΡΓΥΡΗ, του ΕΛΑΣίτη αδελφού μας ΜΑΝΩΛΗ στο αντάρτικο της Σάμου και, μετέπειτα, Μεσανατολίτη, προσφέρουμε στο Κόμμα μας, το τιμημένο ΚΚΕ, 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Πυθαγορείου Σάμου.

Γιάννης Σερδερίδης
Γιάννης Σερδερίδης
Δημήτριος και Καίτη Καραμηνά


Κωσμάς Σερδερίδης
Κωσμάς Σερδερίδης

Παύλος Σερδερίδης
Παύλος Σερδερίδης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ