Πέμπτη 7 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Απόψε στον «902» TV

Δείτε απόψε στην τηλεόραση του «902»: Στις 17.30 «Φωτογραφές». Καλεσμένος της εκπομπής ο φωτογράφος Ιπποκράτης Ναυρίδης. Ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια κάνοντας πολιτικό ρεπορτάζ σε εφημερίδες. Φωτογραφίζει τραγουδιστές και συγκροτήματα και ασχολείται και με το ταξιδιωτικό φωτορεπορτάζ. Στη Βόρεια και Νότια Αμερική, στην Ευρώπη, στην Ασία και την Κούβα «ψάχνει» να απαθανατίσει στο φακό του, τις ανθρώπινες εκφράσεις και συμπεριφορές. Επιμέλεια - παρουσίαση: Τάκης Δεβελλίδης.

Στις 18.00 «Εις Υγείαν». Καλεσμένος ο γαστρεντερολόγος Γιάννης Δρίκος, ο οποίος μιλά για τη νόσο του chron, μία πάθηση με αυξανόμενη συχνότητα στη χώρα μας. Η νόσος προσβάλλει περίπου 50 άτομα ανά 100 χιλιάδες πληθυσμού. Μεγάλος όγκος έρευνας γίνεται, ώστε να εντοπισθούν οι αιτίες που προκαλούν τη νόσο ή και τη θεραπεία αυτής και παρόμοιων χρόνιων διαταραχών των εντέρων. Η νόσος του Chron καταβάλλει τους ασθενείς, ενώ ταυτόχρονα προκαλεί διαρκώς τους γιατρούς, ώστε σιγά σιγά να φτιάξουν το παζλ για να υπάρξει μία πιο δραστική θεραπεία και μακροχρόνια ή μόνιμη ίαση. Επιμέλεια - παρουσίαση: Ειρήνη Μπαλντίδη.

Στις 23.30 «Αναζητήσεις». Η εκπομπή θα ασχοληθεί με την Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τις επιπτώσεις της στον αγροτικό πληθυσμό της χώρας. Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι πολιτικές των ελληνικών κυβερνήσεων χθες και σήμερα, οι θέσεις των κομμάτων και η πρόταση διεξόδου που προτείνει το ΚΚΕ. Καλεσμένος ο Γιώργος Γκικόπουλος, μέλος του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος. Επιμέλεια - παρουσίαση: Κώστας Καραχάλιος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ