Πέμπτη 7 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Να μη χαθούν θέσεις εργασίας

Επιστολή προς τον υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα ΜΜΕ Κώστα Γκιουλέκα απέστειλαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στα ΔΣ των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Αττικής και οι εκπρόσωποι των δημοσιογράφων στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Οι εκπρόσωποι από τον «Αθήνα 9,84», «Κανάλι 1 Πειραιά 90,4», «Επικοινωνία 94 FM Ν. Ηράκλειο» και «Ξένιος FM 94,3 Α. Λιοσίων» ζητούν από τον υφυπουργό να μεριμνήσει ώστε να μη μετατραπούν, όπως προβλέπεται στον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, οι δημοτικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί σε Ανώνυμες Επιχειρήσεις και οδηγηθούν στο κλείσιμο ή το μαρασμό τους.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, η μετατροπή σε ΑΕ αυτών των μέσων «θα σημάνει την αρχή του τέλους τους και θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου από την αγορά εργασίας για πολλούς εργαζόμενους. Η βιωσιμότητά τους τίθεται εν αμφιβόλω εφόσον αποκοπεί ο κύριος - σχεδόν αποκλειστικός - πόρος εσόδων τους, η επιχορήγηση από τους δήμους». Οι εργαζόμενοι δηλώνουν την αποφασιστικότητά τους να αντιδράσουν σθεναρά απέναντι σε όποια κίνηση θέσει σε κίνδυνο τα εργασιακά δικαιώματα και τις θέσεις εργασίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ